Λίγο πριν, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η εκπρόσωπος Τύπου, Δώρα Αυγέρη, κάνει νέα αναφορά προς τους «νοικοκυραίους», ενώ καλεί τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές που αποχώρησαν από το κόμμα να παραδώσουν τις έδρες τους.

Ειδικότερα, η κ. Δώρα Αυγέρη μίλησε στο Live News για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά και τις αποχωρήσεις της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου. Με την παρατήρηση ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ μένουν δεκάδες χιλιάδες», η κ. Δώρα Αυγέρη ξεκίνησε την αναφορά της για τις αποχωρήσεις. Αναφερόμενη στις εκλογές, είπε ότι ο ελληνικός λαός επέλεξε τους συγκεκριμένους ανθρώπους να είναι στα κοινοβουλευτικά έδρανα. «Δεν σέβονται τη λαϊκή ετυμηγορία, δεν δέχονται τη λαϊκή εντολή του περασμένου Ιουνίου και τα χιλιάδες στελέχη που εξέλεξαν νέο πρόεδρο. Θα έπρεπε να παραδώσουν τις έδρες τους», ήταν το μήνυμα που έστειλε η Δώρα Αυγέρη. 

Διαβάστε επίσηςΑυγέρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι και δεν μπορεί να είναι ομοσπονδία αυτονομημένων ομάδων πάνω στον πολιτικό χάρτη

Αυγέρη: Να παραδώσουν τις έδρες τους

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μήνυμα και στον Δημήτρη Παπαδημούλη, τονίζοντας: «Και οι ευρωβουλευτές πρέπει να παραδώσουν τις έδρες τους».

H εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ακόμη ότι τόσο η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου όσο και του Ευκλείδη Τσακαλώτου «υπονόμευσαν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη ημέρα της εκλογής του».

Για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν 3ο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι είναι μία δύσκολη συγκυρία με όσους φεύγουν, κάνοντας «αντιπολίτευση» στο κόμμα, συμπληρώνοντας, όμως, ότι κόσμος δεν αντέχει, περνάει δύσκολα και θέλει μία δυναμική αξιωματική αντιπολίτευση.

Για το άνοιγμα Κασσελάκη προς τους λεγόμενους «νοικοκυραίους», η Δώρα Αυγέρη, παρά τις επικρίσεις που διατυπώθηκαν, εξήγησε ότι «αφουγκραζόμαστε τους νοικοκυραίους» και πως «δεν θα κλείσουμε τα αυτιά μας στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας».