Ο Συντονιστής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Γιάννης Παπαγεωργίου, βρέθηκε σήμερα δίπλα στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετούν στις δυνάμεις των Μ.Α.Τ.

Ο κ. Παπαγεωργίου συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο Γιώργο Μπασμπανά, τον διοικητής Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης Σπύρο Καραγιαννόπουλο και τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης Παναγιώτη Οικονόμου Παναγιώτη.

Ενημερώθηκε για υπηρεσιακά θέματα, όπως και για ζητήματα που διαχειρίζονται στην επαγγελματική καθημερινότητά τους. Αντάλλαξε απόψεις για θέματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών και τους μετέφερε το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πολύ σημαντικός για την κοινωνία.

Ύψιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση αποτελεί η ασφάλεια των πολιτών, τόνισε ο Γιάννης Παπαγεωργίου

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο κ. Παπαγεωργίου δήλωσε: ''Τα στελέχη των ΜΑΤ έχουν καθοριστική συμβολή στη διατήρηση της τάξης και στην τήρηση των νόμων. Επιτελούν το καθήκον τους με ευσυνειδησία, αφοσίωση και υψηλό αίσθημα ευθύνης χωρίς όμως να γίνεται ανεκτή καμία κατάχρηση οργάνου της τάξης εις βάρος πολίτη.

Όπως επανειλημμένα έχει τονίσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση.

Οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας υπηρετούν τη δημοκρατία και αποτελούν πυλώνα ασφάλειας. Είναι κάτω από τους νόμους και δίπλα στους πολίτες, εγγυητές της ζωής, της περιουσίας και των ατομικών δικαιωμάτων όλων μας''