Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, αύριο Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, στις τελετές εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Δένδιας θα παρακολουθήσει τη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών (10.30 π.μ.), παρουσία της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Διαβάστε επίσης: Ημέρα Εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων: Τι ανακοίνωσαν Δένδιας και Φλώρος για την 21η Νοεμβρίου

Ακολούθως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι εκπρόσωποι των κομμάτων και οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, θα επισκεφθούν τη Βουλή των Ελλήνων (11.15 π.μ.),  όπου θα τους υποδεχθεί ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.          

Ο κ. Δένδιας θα παραστεί επίσης στην κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από την κυρία Σακελλαροπούλου (11.40 π.μ.).

Εν συνεχεία, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα μεταβεί στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (12.00 μ.μ.) και θα επισκεφθεί την Έκθεση των Ενόπλων Δυνάμεων στο Μετρό Συντάγματος (12.45 μ.μ.)   

Τέλος, ο κ. Δένδιας θα παραστεί στην εκδήλωση για τον εορτασμό της  Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην αίθουσα ‘’Χρήστος Λαμπράκης’’ του Μεγάρου Μουσικής (7.30 μ.μ).