Απαράδεκτο να τεθεί σε δημοψήφισμα η διαγραφή των 4 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., των Νίκου Φίλη, Πάνου Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανου Τζουμάκα, αναφέρουν στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με μεγάλη κοινοβουλευτική εμπειρία στα parapolitika.gr και συνεχίζουν ότι «κανένα κόμμα στον κόσμο δεν διαγράφει από τη βάση».

Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν ότι όλα τα ενδεχόμενα... είναι ανοιχτά στην αυριανή Κεντρική Επιτροπή του κόμματος εκφράζουν μεγάλη αναταραχή, αβεβαιότητα, αλλά και απογοήτευση.

Μάλιστα, σχολιάζουν πως δεν λειτουργούν έτσι οι Δημοκρατίες.

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Τι προβλέπει το καταστατικό του κόμματος για τα εσωτερικά δημοψηφίσματα

Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ στα parapolitika.gr: Όλα είναι πιθανά σε μια συνεδρίαση ΚΕ που θα μείνει στην ιστορία 

Αναφερόμενοι στο βίντεο που εξηγεί τις προθέσεις του ο Στέφανος Κασσελάκης, υπογραμμίζουν ότι «ένα κόμμα εμπεριέχει το κομμάτι των ανθρώπινων σχέσεων, της εμπιστοσύνης, του σεβασμού».

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουν ότι «όλα είναι πιθανά να συμβούν αύριο, σε μια συνεδρίαση Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που θα μείνει στην ιστορία του κόμματος».

Μάλιστα, καθόλου τυχαίο δεν θεωρούν ότι την ώρα που οι Ν. Βούτσης και Π. Σκουρλέτης δηλώνουν τις αποχωρήσεις τους, εσκεμμένα ανέβασε αυτό το βίντεο για να υπερσκιάσει τις εξελίξεις που αναμένονται.