Την απόμεμψη του Άδωνι Γεωργιάδη ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προβεί στην απομάκρυνση του Υπουργού Εργασίας, καθώς οι δηλώσεις του προσβάλουν τη μνήμη των θυμάτων από τη τραγωδία στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, αφορμή στο αίτημα του Στέφανου Κασσελάκη στάθηκε η δήλωση του υπουργού Εργασίας αναφορικά με τη σύσταση προανακριτικής για τα Τέμπη, αναφέροντας πως τους πολίτες τους απασχολεί περισσότερο η ακρίβεια.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

"Υπάρχουν όρια.

Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι μόνο όσοι ζουν στο μικρόκοσμό τους ενδιαφέρονται σήμερα για τα Τέμπη, είναι από τις πιο κυνικές και απάνθρωπες δηλώσεις που έχουν γίνει στην πολιτική Ιστορία του τόπου μας.

Προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων.

Προσβάλλει τους τραυματίες και τους διασωθέντες που ζουν με τον εφιάλτη της ανάμνησης, πολλοί από αυτούς με ψυχοτραύματα.

Προσβάλλει τους συγγενείς των θυμάτων που ξυπνούν καθημερινά με το δράμα της απώλειας, συνδυασμένο με την έλλειψη δικαίωσης και την εγκατάλειψη.

Προσβάλλει το σύνολο των Ελλήνων που παρουσιάζονται από τον Υπουργό ως ένας λαός χωρίς αισθήματα και αλληλεγγύη.

Η επίκληση του 41% δεν αποτελεί πλυντήριο ενόχων και αλαζόνων.

Η δήλωση Γεωργιάδη δημιουργεί μείζον πολιτικό θέμα.

Καλώ τον Πρωθυπουργό να αποπέμψει αμέσως τον Άδωνι Γεωργιάδη από την κυβέρνησή του.

Διαφορετικά, προσυπογράφει τη δήλωσή του, ενστερνίζεται την ίδια αλαζονεία και πολιτική χυδαιότητα και δικαιώνει τον τίτλο του πρωθυπουργού μειωμένης συναισθηματικής νοημοσύνης."