Συνάντηση με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, και με τον νυν περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, είχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, με θέμα συζήτησης την αποτελεσματική προστασία της πρωτεύουσας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, αποτέλεσμα της κλιματικής κρίσης.

Αποτέλεσμα της συνάντησης, αφού συζητήθηκαν όλοι οι πιθανοί τρόποι συνεργασίας, ήταν η κοινή συμφωνία για έμφαση στην πρόληψη.  

Η ανάρτηση του Χάρη Δούκα

Η θωράκιση της Αθήνας απέναντι στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης και η αποτελεσματική προστασία των πολιτών έναντι των ακραίων καιρικών φαινομένων είναι για μένα προτεραιότητα.

Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκα σήμερα με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Κικίλια, και με τον νυν περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη, προκειμένου να συζητήσουμε όλους τους πιθανούς τρόπους συνεργασίας.

Συμφωνήσαμε ότι η έμφαση πρέπει να δοθεί κυρίως στην πρόληψη και ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποτελεσματικότερη προετοιμασία της πόλης μας. #politikiprostasia