Να αφήσει τα ευφυολογήματα και να μιλήσει με σοβαρότητα και επιχειρήματα καλεί η ΟΝΝΕΔ την νεολαίο του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, με ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ σχολιάζει την ανάρτηση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για την σύλληψη του Παλαιστινίου  την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος. Μεταξύ άλλων η ΟΝΝΕΔ αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να σταθεί  στο ύψος των περιστάσεων και να μην χρησιμοποιούν τόσο λεπτά ζητήματα προς εξυπηρέτηση του «κομματικού» τους ακροατηρίου.

Αναλυτικά αναφέρει η ΟΝΝΕΔ στην ανακοίνωσή της:

«Αν δεν συζητούσαμε για ένα σοβαρό ζήτημα, όπως η κρίση στη Μέση Ανατολή, μόνο με χιούμορ θα μπορούσαμε να απαντήσουμε στην ανάρτηση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, για τη σύλληψη του Παλαιστινίου την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος.

Συμφωνούμε ότι «έχει και η γελοιότητα τα όριά της» και τους καλούμε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην χρησιμοποιούν τόσο λεπτά ζητήματα προς εξυπηρέτηση του «κομματικού» τους ακροατηρίου. Ο συλληφθείς θα ακολουθήσει το δρόμο της Δικαιοσύνης με ό,τι ορίζεται από το Νόμο.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ελληνική Κυβέρνηση, από την πρώτη στιγμή έχουν παραμείνει συνεπείς στην εξωτερική πολιτική αρχών, ενώ η Ελλάδα στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας, με την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Σχετικά με το ψήφισμα ΟΗΕ, η ελληνική αντιπροσωπεία συντάχθηκε με την πλειονότητα των χωρών της Ε.Ε., αντιπρότεινε κάποιες παρεμβάσεις, που θα διευκόλυναν την ευρύτερη πλειοψηφία και υπερψήφισε την τροπολογία του Καναδά για τη ρητή καταδίκη της τρομοκρατικής δράσης της Χαμάς.

Η χώρα μας παραμένει δύναμη σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, δείχνοντας σεβασμό στους κανόνες και τις αξίες του Διεθνούς Δικαίου.

Καλά τα ευφυολογήματα, αλλά κάποια στιγμή αναμένουμε από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει με σοβαρότητα και επιχειρήματα. Άλλωστε αυτοί είναι που τόσα χρόνια κλείνουν τα μάτια και αντιτίθενται σε οτιδήποτε Εθνικό».