Mε τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο έδειξε ότι τάσσεται υπέρ της δήλωσης του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος απάντησε για τον λόγο που δεν παρέστη στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, ο Παύλος Πολάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε προσκληθεί στην εκδήλωση, υπήρχε μάλιστα κάθισμα με το όνομά του, ωστόσο, δεν πήγε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 γιατί δεν πήγε στην εκδήλωση για τον πρώην πρωθυπουργό, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν το προκάλεσε».

Από την πλευρά του, ο Παύλος Πολάκης συνεχάρη τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Όταν καποιοι από εμάς έβαζαν τον Σημίτη στη θέση του, τους έπιανε τεταρταίος πυρετός…», ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω του Facebook ο κ. Πολάκης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Μπράβο Στεφανε! Δείξτε μου και μερικούς άλλους από τους "γνωστούς αγνώστους" ,ένθεν κακείθεν, που έχουν κάνει τέτοια δηλωση!!! Υγ. αντιθέτως, όταν καποιοι από εμάς έβαζαν τον Σημίτη στη θέση του, τους έπιανε τεταρταιος πυρετός…».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο Facebook αντέδρασε στις πληροφορίες που διακινήθηκαν σχετικά με την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη. Μάλιστα, ο βουλευτής Χανίων έκανε λόγο για fake news και επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΛΕΜΕ!!! (Στην εκδήλωση για τον άνθρωπο που έκανε νόμο κίνησης της Ελληνικής κοινωνίας τη μίζα και το μαύρο χρημα!!!) Κόψτε τα fake news!!!

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2023