Με νέα ανάρτησή του επανήλθε το τρολ-προφίλ «Πεν Νταλαούρα», απαντώντας εμμέσως στον Πάνο Σκουρλέτη και στις πληροφορίες ότι μεταβαίνει στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα τρολ του Διαδικτύου.

Με την ανάρτηση η «Πεν Νταλαούρα» υπαινίσσεται ότι δεν είναι ένας άνθρωπος, αλλά μία ομάδα -μιας και κάνει λόγο για «χειριστή/ες» του λογαριασμού, ενώ δηλώνει «εν γνώσει των συνεπειών του νόμου»-, παρότι παραμένει επισήμως ανώνυμος, ότι ουδέποτε υπήρξε επαφή με Τσίπρα ή Πολάκη, όπως και ότι δεν έχει λάβει κάποια αμοιβή από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και από κάποιον άλλο φορέα ή οργάνωση.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Δημόσια Δήλωση

Εγώ, η/ο χειριστής/ες του λογαριασμού δηλώνουμε δημόσια και γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου για ψεύδη δήλωση ότι:

1) Ουδέποτε υπήρξε επαφή με τον κύριο
@atsipras

2) Ουδέποτε υπήρξε επαφή με τον
@pavpol2222

3) Ουδέποτε ελήφθη καμία απολύτως αμοιβή χρηματική ή άλλου τύπου από τον
@syriza_gr

4) Ουδέποτε ελήφθη κάποια αμοιβή από ΜΚΟ ή άλλο φορέα οργάνωση κ.λπ.

5) Ουδέποτε υπήρξε κανενός είδους συνεργασία με χειριστή-δημοσιογράφο-δικηγόρο-ηθοποιό κ.λπ. όπως ψευδώς έχει αναφερθεί στο μέτρο που μας αφορά.

6) Ο Πάνος Σκουρλέτης ανέφερε πριν μέρες στον ΑΝΤ1: «Κάποιοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό. Είναι παρακέντρα γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα, όμως δεν γνωρίζω αν αυτό έγινε για να φύγουμε εμείς και να επιστρέψει ο Τσίπρας στο κόμμα». Όπως γίνεται αντιληπτό, σύμφωνα με όσα δημόσια αναφέρω παραπάνω, δεν γνωρίζω αν αυτά που λέει ο κύριος Σκουρλέτης είναι αληθή ή όχι, σε κάθε περίπτωση όμως δεν αφορούν στον λογαριασμό Πεν Νταλαούρα. Το βάρος της απόδειξης για το ποιους αφορά και το εάν είναι αληθή ή όχι, βαραίνει τον κ. Σκουρλέτη και θα έπρεπε, κατά την άποψή μας, να τα έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα.

7) Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε πριν από 19 μήνες, επειδή εμπνεύστηκε από τον ηγέτη Αλέξη Τσίπρα και τον αγώνα του, τάχθηκε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ στο πλευρό του. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον νέο πρόεδρο, κύριο
@skasselakis.

8) Ναι, ο λογαριασμός ασκεί σφοδρή πολιτική κριτική, δεν ήξερα ότι απαγορεύεται πλέον. Πάντως, όταν οι κύριοι Σκουρλέτης, Φίλης, Βίτσας κ.λπ. δέχονταν επιθέσεις, ο λογαριασμός ήταν εδώ και τους στήριζε, τότε δεν ήταν τρολ, προφανώς γιατί τους «εξυπηρετούσε».

9) Όταν έλεγαν τον Αλέξη Τσίπρα κοκάκια ή όταν διέρρεαν ψευδώς ότι ο πατέρας του ήταν χουντικός, ο κύριος Σκουρλέτης δεν πήγε στη ΔΗΕ για να δει ποιοι είναι αυτοί που τα έλεγαν αυτά. Όταν δέχονταν σεξιστικές, ομοφοβικές ή άλλου τύπου επιθέσεις-δολοφονία χαρακτήρα ο Αλέξης Τσίπρας ή ακόμη και σήμερα ο νέος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης ή άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πάλι δεν πήγε στη ΔΗΕ.

10) Δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως επαφή ή συνδιαλλαγή με τον νέο πρόεδρο, κύριο Στέφανο Κασσελάκη.

11) Ο λογαριασμός λοιπόν είναι ΚΑΘΑΡΟΣ και δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα δημόσια του αποδίδονται.

12) Η Ν.Δ. καλά θα κάνει να θυμάται τι έχουν γράψει οι υπουργοί της, τα ΜΜΕ της και τα τρολ της πριν ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

"Να φέρετε και τις αποδείξεις πληρωμών από τον ΣΥΡΙΖΑ"

Νωρίτερα, το τρολ είχε προχωρήσει σε νέα ανάρτηση μετά την απόφαση του Πάνου Σκουρλέτη να μεταβεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να ζητήσει έρευνα.

«Να το πράξετε, κ. Σκουρλέτη», ήταν η απάντηση του λογαριασμού «Πεν Νταλαούρα».

«Να φροντίσετε να φέρετε όμως και τις αποδείξεις που με συνδέουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Παύλο Πολάκη, ακόμη και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα», συνέχισε η ίδια ανάρτηση.

*Διαβάστε εδώ: Μαρινάκης: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Σκουρλέτης για τα τρολ του Διαδικτύου - "Μείζον θέμα να μάθουμε ποιοι κρύβονταν από πίσω"

«Ελπίζω να προσκομίσετε και τις αποδείξεις των “πληρωμών” μου από το κόμμα, όπως έχετε υπαινιχθεί», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Πέμπτη 2/11, έγινε γνωστό πως ο κ. Σκουρλέτης μεταβαίνει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να καταθέσει όσα στοιχεία έχει ώστε να ταυτοποιηθούν τα τρολ του διαδικτύου που επιτίθενται εναντίον του και να ακολουθήσουν οι υπεύθυνοι τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Σημειώνεται πως πριν από μερικές μέρες ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει για «παράκεντρα» και «υπόγεια με στημένο μηχανισμό».

«Άλλοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό, όχι εγώ, πρόκειται για παρακέντρα γύρω από τον Τσίπρα για να μας αποδομήσουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης.