Την προσεχή Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις και για τη Μαριέττα Γιαννάκου και για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη ξεκαθάρισε ο Παύλος Μαρινάκης με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας.

Στο δημοσίευμα αναφερόταν πως ο πρωθυπουργός δεν θα παραστεί στην εκδήλωση στη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου για να πάει στην εκδήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου προς τιμήν του Κώστα Σημίτη. «Για την αποφυγή διάδοσης fake news, τα οποία βασίζονται στο ανακριβές ρεπορτάζ της εφημερίδας “Εστία”», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρινίζει ότι το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, μετά την αλλαγή του χρόνου επιστροφής από την επίσημη επίσκεψή του στην Κίνα, προβλέπει ότι τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου θα παρευρεθεί στην εκδήλωση στη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου, με την οποία συνδεόταν με στενή φιλία, καθώς και στην εκδήλωση για τον πρώην πρωθυπουργό.

Διαβάστε ακόμα: Εκδήλωση στη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου από την Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών "Παναθηναϊκή"

Ως γνωστόν, εδώ και καιρό έχει ανακοινωθεί πως το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη (Άννα Διαμαντοπούλου), το Ινστιτούτο Ζακ Ντελόρ και το περιοδικό «Μεταρρύθμιση» θα διοργανώσουν εκδήλωση για να τιμηθεί ο Κώστας Σημίτης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στην οποία θα παραστεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Όμως, η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή», που συνομιλεί με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει, επίσης τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και στις 19:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, εκδήλωση στη μνήμη της αείμνηστης Μαριέττας Γιαννάκου. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Κώστας Καραμανλής.