Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι γειτονιάς στη Βούλα, κοντά στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο», όταν τρία πιτ μπουλ κατασπάραξαν αδέσποτες γάτες.

Βούλα: Τι συνέβη

Σύμφωνα με το Mega, η καταγγελία έγινε από αυτόπτη μάρτυρα που έζησε όσα έγιναν στη Βούλα και ενημέρωσε την Αστυνομία, ενώ κάμερα ασφαλείας καταστήματος έχει καταγράψει την άγρια επίθεση των πιτ μπουλ σε γάτες.

Όπως καταγγέλλει ο άνδρας, το περιστατικό συνέβη το Σάββατο (28.10.2023) το βράδυ κοντά στο «Ασκληπιείο» στη Βούλα. Τα τρία πιτ μπουλ κυκλοφορούσαν χωρίς λουριά και φίμωτρα.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ στη Λούτσα: Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε 11χρονο μαθητή, του τρύπησε το κρανίο με τα δόντια

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κάτοικος της περιοχής έκανε την παρακάτω ανάρτηση για το περιστατικό:

«Χθες έγινε ένα τρομερό περιστατικό. Τρία φονικά σκυλιά ράτσας πιτ μπουλ, τα έβγαλε κύριος που μένει κοντά στο ''Ασκληπιείο'' χωρίς λουριά και φίμωτρα, και κατασπάραξαν 6-7 γάτες στη Γεωργίου Παπανδρέου και συμβολή με Βασιλέως Παύλου. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι νεκρές γάτες, αλλά ότι θα μπορούσαν να κάνουν επίθεση σε μικρά παιδάκια ή μικρόσωμα σκυλιά. Η Ε.Α. μετά από καταγγελία που του έγινε, του βεβαίωσε πρόστιμο μόλις 300€ και λέγοντας ότι νομικά δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο (…)».

Τι λέει ο ιδιοκτήτης των σκύλων στη Βούλα

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης των σκυλιών ισχυρίστηκε ότι άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι του και άφησαν την πόρτα ανοιχτή, με αποτέλεσμα να βγουν στον δρόμο τα σκυλιά.

Μάρτυρες, πάντως, καταγγέλλουν ότι ο ίδιος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του σε κοντινή απόσταση από το σημείο.