«Στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες κάναμε μία πρώτη συζήτηση για την αναθεώρηση του πολυετούς δημοσιονομικού πλαισίου. Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό, αλλά και για το Ταμείο Αλληλεγγύης για τη στήριξη χωρών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές» αναφέρει o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτηση του στα social media.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει επίσης την ικανοποίησή του για το γεγονός, ότι στο Euro Summit που πραγματοποιήθηκε και αυτό σήμερα, τόσο η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όσο και ο πρόεδρος του Eurogroup, αλλά και η πρόεδρος της Επιτροπής, εκφράστηκαν με πολύ κολακευτικά λόγια για την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στην ανάρτησή του στο Facebook.

Διαβάστε ακόμα: Μητσοτάκης: Η οικονομία σε πρώτο πλάνο - Έρχονται νέα μέτρα στήριξης για τα ευάλωτα νοικοκυριά

«Αυτή είναι μία αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που έχει καταβάλει η χώρα μας, μια προσπάθεια όλου του ελληνικού λαού. Και βέβαια, αυτό έχει να κάνει και με την επισημοποίηση αυτής της προόδου με την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας» τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε την ανάρτηση του Κυρ. Μητσοτάκη:

Στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες κάναμε μία πρώτη συζήτηση για την αναθεώρηση του Πολυετούς...

Δημοσιεύτηκε από Kyriakos Mitsotakis στις Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023