«Μετά το Συνέδριο αλλάζει η σύσταση των οργάνων του κόμματος», υπογράμμισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Σπουρδαλάκης.

Μάλιστα, με τον «εμφύλιο» στον ΣΥΡΙΖΑ να μαίνεται, ο Μιχάλης Σπουρδαλάκης συμπλήρωσε: «Η Επιτροπή κρίνει το βάρος των υποθέσεων και επισπεύσει ανάλογα τη διαδικασία».

Αξίζει να σημειωθεί πως κρίσιμη χαρακτηριζόταν η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 19:00 της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε ενωτικός και ανέφερε ότι όλοι θα πρέπει να αφήσουν πίσω τις εσωκομματικές συγκρούσεις και να απευθυνθούν στην κοινωνία με συγκεκριμένες προτάσεις.

Διαβάστε ακόμα: Κασσελάκης: Επιμένει στη διαγραφή των 4 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ - Ο Τσακαλώτος περιμένει να αναιρέσει, για να καθορίσει τη στάση του

Μάλιστα, ανέφερε ότι και ο ίδιος ίσως θα πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα, ειδικότερα ως προς τον τρόπο που ασκεί αντιπολίτευση.