Με αφορμή την έρευνα της GPO για το γάμο των ομοφύλων και την τεκνοθεσία η Ζέφη Δημαδάμα μίλησε για την πολιτική διάσταση του θέματος και αποκάλυψε πότε θα έρθει το ζήτημα στη Βουλή.

Συγκεκριμένα η κ. Ζέφη Δημαδάμα, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 πως είναι ζήτημα χρόνου το θέμα να έρθει στη Βουλή, ενώ σημείωσε πως είναι κάτι που θα αποφασίσει ο πρωθυπουργός.

Ειδικότερα, η γενική γραμματέας ισότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ΝΔ, κα Ζέφη Δημαδάμα, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm και στην εκπομπή «Στον αέρα» με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Ζητεί να αναλάβει η κυβέρνηση πρωτοβουλία για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών - ''Ο κ. Μητσοτάκης να πάρει ξεκάθαρη θέση''

Μεταξύ άλλων, δήλωσε η κ. Δημαδάμα:

«Ο πρωθυπουργός πιστεύει την ισότητα στο γάμο, το πιστεύουμε και εμείς και ως γενική γραμματέας ισότητα και ανθρωπίνων δικαιωμάτων είμαστε εδώ για να πούμε και να υποστηρίξουμε ότι εδώ χρειάζεται πια όλοι να έχουν ίσα δικαιώματα. Ισότητα στο γάμο σημαίνει αυτό, όπως και ίδια δικαιώματα για παιδιά. Η συγκεκριμένη έρευνα της GPO μας δείχνει ότι το 46% είναι υπέρ, είναι ένα πολύ σημαντικό ποσοστό για ένα ζήτημα το οποίο στην κοινωνία πολλές φορές ακούμε αντιφατικά μηνύματα άρα υπάρχει ο χρόνος για να μπορέσουμε να φέρουμε στη Βουλή το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Πρωθυπουργός θα μας πει πότε ακριβώς θα είναι ο χρόνος που θα προχωρήσουμε, είναι ζήτημα χρόνου».