Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στο Cosmos FM, το ραδιόφωνο της ελληνικής ομογένειας των ΗΠΑ. Ένα από τα πρόσωπα του φθινοπώρου, ο νυν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έχει αντιμετωπίσει κριτική για τις τοποθετήσεις του, ενώ πλέον βρίσκεται απέναντι και σε παλαιότερα άρθρα του, τα οποία έφερε στο φως η «Εφημερίδα των Συντακτών» και που αναφέρει ότι ήταν υπέρ των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων και της μείωσης μισθών. 

Σε αυτήν την κριτική, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε απλώς ότι «δεν θυμάμαι ποιος ήμουν 24 ετών».

Θυμήθηκε, ωστόσο, ότι τότε δούλευε σκληρά, ενώ έκανε και μία «μίνι» αναδρομή στην τότε προσωπική του ζωή, αναφέροντας: «Ήμουν σε μια σχέση με μια κοπέλα και δεν ήμουν χαρούμενος, δεν θυμάμαι ούτε τι έγραφα ούτε ποιος ήμουν».



Στέφανος Κασσελάκης για τον πόλεμο στο Ισραήλ: "Είμαι με τον κόσμο που υποφέρει"


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ερωτήθηκε επίσης για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και τον πόλεμο στο Ισραήλ, δηλώνοντας πως η καρδιά του είναι μπερδεμένη. «Είμαι με τον κόσμο που υποφέρει», ακούγεται να λέει, ενώ εκτιμά πως «αυτό που κάνει το Ισραήλ με τη Χαμάς θα πάρει χρόνια να υλοποιηθεί».



Τονίζει, δε, ότι προέχει η προστασία των αμάχων και επισημαίνει: «Η Ελλάδα πρέπει να παίξει ρόλο σε αυτό. Είμαι ο πρώτος που το λέει αυτό, ανεξάρτητα αν μας κατηγορούν (σημ. τον ΣΥΡΙΖΑ) ότι εμείς φέραμε στη χώρα το Μεταναστευτικό το 2015 και τέτοιες κοτσάνες...».