''Υποστηρικτής του προέδρου Κασσελάκη ειρωνεύεται τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλη'', δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί µε ξύπνησες πρωί» με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή, ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ανέφερε πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι υποστηρικτής του Ρόναλντ Ρήγκαν και των απολύσεων στο δημόσιο…

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως το φαινόμενο Κασσελάκη δεν έχει σχέση με το κόμμα και πρέπει να απασχολήσει το ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε πως οι πραγματικοί αριστεροί δεν μπορούν να μείνουν με αρχηγό τον Κασσελάκη και εκτίμησε ότι δεν θα μακροημερεύσει σε αυτή την θέση έως τις ευρωεκλογές.

Μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε:

Με αφορμή την ανάρτηση του κ. Μωραϊτη

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Όταν ο υποστηρικτής του κ. Κασσελάκη, κ. Μωραϊτης, ειρωνεύεται κατά αυτό τον τρόπο τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλη τι να ακούσουμε άλλο!

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύεται οπαδός του Ρήγκαν, των απολύσεων στο δημόσιο, των χαμηλών μισθών στον ιδιωτικό τομέα, που απορεί γιατί το ΚΚΕ παίρνει 8, 1%, κατά των καταλήψεων στα πανεπιστήμια.

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Εγώ είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος για τον εξής λόγο, είμαι 16 χρόνια βουλευτής και αισθανόμουν πολύ μεγάλη μοναξιά γιατί ήμουν ο μόνος ίσως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου που μιλούσε υπέρ του Ρ. Ρήγκαν τώρα έχω παρέα τον κ. Κασσελάκη, τον πρόεδρο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Το φαινόμενο Κασσελάκη όπως ακριβώς επελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ένας άνθρωπος που προφανώς δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτό το κόμμα πρέπει να μας απασχολήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που γιγαντώθηκε από το 4 στο 37% την εποχή του αντιμνημονίου ο κ. Κασσελάκης την εποχή του αντιμνημονίου όπως αποκαλύπτουν τα άρθρα του ήταν πιο μνημονίακός και από εμένα. Δύσκολο αυτό αλλά μάλλον ήταν. Άρα ο άνθρωπος αυτός την κρίσιμη εποχή που το κόμμα αυτό μεγάλωσε ήταν σφοδρός πολιτικός επικριτής του και αντίπαλος του, και αυτός ο άνθρωπος σήμερα είναι πρόεδρος του κόμματος.

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Οι κανονικοί αριστεροί μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να μείνουν με αρχηγό τον Κασσελάκη. Και εγώ που έλεγα ότι θα μείνουν γιατί τους αρέσει η καρέκλα αντιλαμβάνομαι πια ότι δεν μπορούν. Θα ξεφτιλιστούν, θα εξαερωθεί η όποια πίστη στον εαυτό τους άρα δεν μπορούν να μείνουν πολύ καιρό μαζί με αυτόν. Η γνώμη μου είναι ότι ούτε ο κ. Κασσελάκης θα μακροημερεύσει σε αυτή τη θέση. Ο κ. Κασσελάκης δεν είμαι βέβαιος αν φτάσει στις ευρωεκλογές ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Έτσι όπως πάει ο ΣΥΡΙΖΑ μην είναι το ΚΚΕ δεύτερο κόμμα!