Σε πολύ κλειστό κύκλο θα γίνει σήμερα (19/10) στις ΗΠΑ ο πολιτικός γάμος του Στέφανου Κασσελάκη, με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μάκμπεθ. Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας χθες στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματός του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ είχαν συνάψει στο παρελθόν σύμφωνο συμβίωσης και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προγραμματίσει εδώ και καιρό τον γάμο τους.

Η γνωριμία

Από την πρώτη στιγμή, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ κατάλαβαν πως ο ένας ήταν για τον άλλον και πως αυτή η σχέση θα προχωρήσει. Η γνωριμία τους έγινε τυχαία πριν από 4 χρόνια, όταν και οι δύο πήγαιναν στο ίδιο γυμναστήριο στη Νέα Υόρκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατάλαβε από νωρίς πως ο Τάιλερ Μάκμπεθ είναι ο άνθρωπος που έψαχνε σε όλη του τη ζωή και αποφασίζει να μιλήσει στη μητέρα του. Ο Τάιλερ κερδίζει με τον χαρακτήρα του και τους γονείς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αγκαλιές στο αεροδρόμιο με την μητέρα του 35χρονου και η έξοδός τους από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» μπροστά στις κάμερες, δεν περνούν απαρατήρητα.

Διαβάστε ακόμα: O γάμος Κασσελάκη, η άδεια παραμονής του Τάιλερ και το δεδικασμένο του Δικαστηρίου της EE

Μαζί στο εξοχικό σε προάστιο της Νέας Υόρκης, μαζί σε διακοπές στις Σπέτσες και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μάχης για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ. Όνειρο και των δύο είναι να γίνουν γονείς, να μεγαλώσουν τα παιδιά και να γεράσουν μαζί.

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ: Ο γάμος

Ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ, στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης δεν ήταν έκπληξη για μια σειρά από στενούς φίλους τους. Εδώ και χρόνια ήταν οικογένεια, όπως έχει πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάποια στιγμή έτυχε να περπατάμε μαζί φεύγοντας από το γυμναστήριο. Εγώ δεν ήξερα τι να πω και αποφάσισα να βάλω τα ακουστικά μου. Τότε εκείνος με άγγιξε και με ρώτησε αν μένω στη γειτονιά. Και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε», είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Από εκείνο το απόγευμα στη Νέα Υόρκη πέρασαν 4 ολόκληρα χρόνια. Και η σχέση τους που δοκιμάστηκε και άντεξε στο χρόνο, δίνει σειρά στον γάμο που ολοκληρώνει, όπως φαίνεται, την ευτυχία τους.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Με πληροφορίες από MEGA