Για πρώτη φορά συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη ως νέου προέδρου του κόμματος.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, είναι η Κεντρική Επιτροπή να συνεδριάσει στις 12 Νοεμβρίου και το Συνέδριο να διεξαχθεί τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντίθετοι στην πρόταση αυτή ήταν τα μέλη της «Ομπρέλας» και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, θα κάνει μια αποτίμηση των αυτοδιοικητικών εκλογών, επαναλαμβάνοντας ότι απέδωσε η ξεκάθαρη στήριξη του κόμματος στα προοδευτικά σχήματα στον δεύτερο γύρο, επιφέροντας το πρώτο ισχυρό ρήγμα στο σύστημα Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Κατά μέτωπο επίθεση της "Ομπρέλας" στον Στέφανο Κασσελάκη - Τον κατηγορεί για νεοφιλελεύθερες θέσεις και αντικαταστατική συμπεριφορά

Την ίδια ώρα, η «Ομπρέλα» που κλιμακώνει τους τόνους, προκαλεί νέες αναταράξεις, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον κ. Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, έδωσε στη δημοσιότητα κείμενο-καταπέλτη κατά του νέου προέδρου, ο οποίος θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση από τις ΗΠΑ μέσω τηλεδιάσκεψης.