Την πρότασή του για κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές και τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών σχολίασε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Ανάλυσέ το» και τον Γιώργο Κουβαρά, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι πρότινος υπεύθυνος για τα αυτοδιοικητικά, Χρήστος Σπίρτζης.

«Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί όλοι από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, όσοι τουλάχιστον είχαν διακριτό ρόλο» μετά την ήττα των εθνικών εκλογώ, τόνισε ο κ. Σπίρτζης ενώ πρόσθεσε ότι το είχε προτείνει «και απορρίφθηκε».

Χρήστος Σπίρτζης: Ο λαός έδωσε το μήνυμα για συνεργασία

«Αν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ήθελαν να έχουν νικηφόρα σχήματα και να μην κάνουν δώρο την περιφέρεια στην Νέα Δημοκρατία θα κατέβαζαν από την αρχή κοινές υποψηφιότητες» υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης. Μάλιστα, ανέφερε ότι είχε γίνει πρόταση για κοινή στήριξη ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στον Παύλο Γερουλάνο για να κατέβει για περιφερειάρχης και υπογράμμισε ότι όσα λέει «είναι απόφαση του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ».

Τόνισε ακόμη ότι ο λαός έδωσε το μήνυμα για συνεργασία, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα του δεύτρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.