Ο Δημήτρης Κουρέτας είναι από τους μεγάλους νικητές του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Κουρέτας: Η συνάντηση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο κ. Κουρέτας πριν από λίγα χρόνια είχε συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο επίσκεψης του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ο πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί το εργαστήριο Βιοχημείας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως πρόεδρος της ΝΔ το 2017 και ο κ. Κουρέτας τον είχε ξεναγήσει, ενώ του έφτιαξε το μεταβολικό προφίλ.

Η συνάντηση έγινε πριν από έξι χρόνια στο τμήμα Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε επίσκεψη και είδε από κοντά ό,τι νέο και καινοτόμο υπάρχει σε εξέλιξη στα εργαστήρια του τμήματος.

4166380
4166398
4166409
4166413




Τότε, ο κ. Κουρέτας εργάζονταν ως καθηγητής και είχε πάρει το μεταβολικό προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Παίρνει κανείς μια σταγόνα αίμα και με βάση τα αποτελέσματα τα οποία αναλύουμε στο συγκεκριμένο μηχανάκι που είναι πατενταρισμένο από εμάς, παίρνουμε μια ιδέα για το μεταβολικό προφίλ και κυρίως για τα αντιδιοδοτικά του οργανισμού. Έτσι, διαμορφώνουμε την διατροφή του ανθρώπου για να έχει την καλύτερη δυνατή υγεία», είχε πει χαρακτηριστικά, ο Δημήτρης Κουρέτας.