Λίγες ώρες έμειναν πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 15/01.

Ενόψει του δευτέρου γύρου, λοιπόν, σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας για το τελικό αποτέλεσμα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου η κεντρική εκδήλωση της υποψήφιας δημάρχου Χαλανδρίου Κρίστης Αγαπητού.

Η παρουσία εκατοντάδων Χαλανδραίων που κατέκλυσαν τον περιβάλλοντα χώρο του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» έστειλε ένα μήνυμα Νίκης και Αλλαγής Σελίδας στο Χαλάνδρι.


Κρίστη Αγαπητού: Ενώνουμε την πόλη - Αλλάζουμε δήμαρχο, προτεραιότητες και σχέδιο για το Χαλάνδρι

Φανερά συγκινημένη και απολύτως ξεκάθαρη ως προς το δίλημμα της κάλπης της Κυριακής, η κ. Αγαπητού υπογράμμισε ότι η δημοτική της ομάδα πέτυχε τον στόχο να συμμετέχει στον δεύτερο γύρο των εκλογών «με πολιτικό πολιτισμό, με έμφαση στον θετικό προγραμματικό λόγο, στο σχέδιό μας για το Χαλάνδρι που θέλουμε και μας αξίζει».

Ο επόμενος στόχος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι οι πολίτες να αποφασίσουν «με ποιο δήμαρχο, με ποια δημοτική ομάδα, με ποιο σχέδιο θα πορευτεί ο δήμος τα επόμενα πέντε χρόνια».

Σε αυτό το πλαίσιο, εξήρε την απόφαση του κ. Χάρη Ρώμα, επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι στο Φως», να ενώσει τις δυνάμεις του, συντασσόμενος με την υποψηφιότητα της Κρίστης Αγαπητού για τον Δήμο Χαλανδρίου.

Αφού τον ευχαρίστησε για την επιλογή του να προχωρήσουν μαζί μπροστά, η Κρίστη Αγαπητού υπογράμμισε ότι η συμμετοχή του ιδίου, των συνεργατών του αλλά και στελεχών διαφορετικών παρατάξεων και ιδεολογικών αναφορών διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για μια δημιουργική Αλλαγή την προσεχή Κυριακή.

«Ενώνουμε την πόλη – Αλλάζουμε δήμαρχο – Το Χαλάνδρι πάει μπροστά με νέο σχέδιο με νέες προτεραιότητες», ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε.


Παρουσίες με ισχυρό συμβολισμό από την αυτοδιοίκηση, την κεντρική πολιτική και την κοινωνία του Χαλανδρίου

Τον υπερκομματικό και ενωτικό χαρακτήρα της προσπάθειας της Κρίστης Αγαπητού και της δημοτικής ομάδας «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» επιβεβαίωσε η παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, της πολιτικής και της τοπικής κοινωνίας.

Μέλη και εκπρόσωποι της κυβέρνησης, υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές και μέλη της Νέας Δημοκρατίας ήταν παρόντες, στηρίζοντας το σχέδιο της κ. Αγαπητού ώστε το Χαλάνδρι να γυρίσει σελίδα.

Στελέχη του κεντρώου χώρου και της Κεντροαριστεράς, με ιστορία και διαδρομή στον ιδεολογικοπολιτικό χώρο που υπηρετούν σταθερά και με συνέπεια στην πόλη μας, ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της Κρίστης Αγαπητού ώστε «ενωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά».

Η παρουσία δε στελεχών και υποψηφίων από διαφορετικούς δημοτικούς συνδυασμούς επιβεβαιώνει στην πράξη ότι το σχέδιο, η πρόταση και οι προτεραιότητες της ομάδας «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» συσπειρώνουν κάθε πολίτη, ανεξάρτητα του τι ψήφιζε μέχρι χθες, που συμφωνεί ότι ο δήμος μας αξίζει και μπορεί περισσότερα.