Χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη» φαίνεται πως επιχειρεί τις τελευταίες ημέρες έναντι του Αλκιβιάδη Στεφανή ο αντίπαλός του για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης. Χρησιμοποιεί μάλιστα το μεταναστευτικό, όταν είναι γνωστή η δράση του κ. Στεφανή για το ζήτημα αυτό και ως Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και ως Υφυπουργός και στη συνέχεια υπηρεσιακός Υπουργός Άμυνας. Μάλιστα, ο τότε ΥΦΕΘΑ  κ. Στεφανής μέσα σε ένα μήνα κατάρτισε πλήρες πλάνο για τη φύλαξη και επιτήρηση των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων και το κυριότερο πέτυχε να δημιουργηθούν κέντρα κράτησης κλειστού τύπου. Έτσι ώστε ο κάθε αλλοδαπός που εισέρχεται παράνομα να γνωρίζει πως θα κρατιέται σε κέντρο κράτησης κλειστού τύπου και δεν θα κυκλοφορεί ανεξέλεγκτος.

Διαβάστε επίσης: Μουτζούρης: Οι απευθείας αναθέσεις λίγο πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Σήμερα, ο Αλκιβιάδης Στεφανής έδωσε συνέντευξη έδωσε στην Ικαριακή Ραδιοφωνία καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει με κριτήριο την αγάπη του για τον τόπο και όχι με κομματικό. Δήλωσε απογοητευμένος από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης με τον Μουτζούρη και μάλιστα κατήγγειλε αυτά ακριβώς τα χτυπήματα από τον αντίπαλό του:

 «Πριν 15-20 μέρες επισκέφτηκα τον κ. Μουτζούρη στο γραφείο του, χωρίς να έχουμε κάποιο προγραμματισμένο ραντεβού, με δέχτηκε και του είπα ότι εμείς – ως υποψήφιοι – παραδειγματίζουμε την κοινωνία μας και η στάση μας οφείλει να έχει κανόνες, να διέπεται από σοβαρότητα και σεβασμό. Τίποτε από αυτά δεν τηρήθηκε. Τις τελευταίες ημέρες άνθρωποι από το περιβάλλον του κυρίου Μουτζούρη παίρνουν τηλέφωνο ανθρώπους στη Λέσβο και τους λένε ότι ο Μητσοτάκης έχει σχέδιο να φέρει 50.000 μετανάστες στο Βόρειο Αιγαίο και ο Στεφανής έρχεται για να υλοποιήσει το σχέδιο αυτό. Πέρα από ψευδές και εκτός λογικής, φέρνει τοξικότητα και εκνευρισμό στους ανθρώπους και θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο πρόστυχο μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος και μια λογική από την οποία πίστευα ότι η χώρα μας έχει ξεφύγει. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει λόγω φόβου ή πανικού αλλά το να ψεύδεται κάποιος για να εξάγει αποτέλεσμα, θεωρώ είναι αισχρό».