Στα parapolitika.gr μίλησε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας και επεμβατικός καρδιολόγος, Αρμόδιος Δρίκος.

Ο Αρμόδιος Δρίκος, πέραν της μεγάλης του εκλογικής επιτυχίας, καθ'ότι εκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή δήμαρχος (κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην περιοχή), αποτελεί και τον νεότερο δήμαρχο της Αττικής.

Όπως δήλωσε στη Σάσα Σταμάτη: «Είμαι μεγάλη μου τιμή και νοιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που οι συμπολίτες μου με επέλεξαν να είμαι ο Δήμαρχός τους. Δεσμεύομαι ότι θα τηρήσω την εντολή που έλαβα από τους συμπολίτες μας για να κάνω τον Δήμο Μάνδρα-Ειδυλλίας καλύτερο δουλεύοντας αδιάκοπα με ήθος σεβασμό και ταπεινότητα. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας μου επειδή προέρχομαι από ένα απαιτητικό επάγγελμα όπως επεμβατικός καρδιολόγος και τα έχω καταφέρει και εκεί καλά θεωρώ ότι θα είμαι εξίσου ένας αποτελεσματικός δήμαρχος καθώς έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να φέρω το επιθυμητό αποτέλεσμα».



Το βιογραφικό του Αρμόδιου Δρίκου

Ο Αρμόδιος Δρίκος είναι 38 χρονών είναι επεμβατικός καρδιολόγος έχει σπουδάσει στην Ιατρική Σχολή Αθήνας με 3 υποτροφίες έχει διδακτορικό από την Ιατρική Σχολή Αθηνών με θέμα στην καρδιολογία και είναι κάτοχος 3 μεταπτυχιακών διπλωμάτων.

Εξελέγη Δήμαρχος με 47.36%. Είναι ο νεότερος δήμαρχος που έχει εκλεγεί ποτέ στο Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας και είναι ο πρώτος δήμαρχος που εξελέγη στην περιοχή από την πρώτη Κυριακή.

Είναι παντρεμένος με την Νάσια Στεργίου και πατέρας 2 παιδιών.