Oι επιθέσεις της Χαμάς κατά του Ισραήλ "πυροδότησαν" άγριο καβγά μεταξύ της υφυπουργού Μετανάστευσης Σοφίας Βούλτεψη και του στελέχους του ΚΚΕ Νίκου Σοφιανού, υποψήφιου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για τον Δήμο της Αθήνας, στο τηλεοπτικό πλατό του Star. 

Βούλτεψη: Το ΚΚΕ νομίζει γίναμε μπολσεβίκοι

«Το ΚΚΕ επειδή πήρε δύο – τρία ποσοστά σε μερικούς Δήμους νομίζει γίναμε μπολσεβίκοι όλοι. Κάντε μας τη χάρη! Μην παίρνετε αέρα. Είμαι θυμωμένη μαζί σας αυτόν τον καιρό. Έχετε φτάσει να στηρίζετε τη Χαμάς» δήλωσε η Σ. Βούλτεψη προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Ν. Σοφιανού, ο οποίος υποστήριξε από την πλευρά του: «Στηρίζετε ένα εγκληματικό κράτος και μας λέτε για το δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού να αντισταθεί; Πότε θα θυμηθείτε ότι αυτή η χώρα είναι υπό κατοχή; Ο παλαιστινιακός λαός είναι κράτος, έχει οντότητα».

Η κα Βούλτεψη σχολίασε και το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, κατηγορώντας το ΚΚΕ ότι υποστηρίζει τους τρομοκράτες της Χαμάς.

«Κάντε μας τη χάρη που θέλετε να λύσετε και το μεσανατολικό υποστηρίζοντας τους τρομοκράτες της Χαμάς που βιάζουν και σκοτώνουν παιδιά» ανέφερε.

Συμπλήρωσε ακόμα ότι «η Χαμάς δεν είναι ο παλαιστινιακός λαός, είναι τρομοκράτες πληρωμένοι. Κι εσείς τους στηρίζετε», κατέληξε η Σοφία Βούλτεψη.