Επίθεση στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο εξαπέλυσε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης.

Τόνισε πως οι φιλοδοξίες του κ. Μπέου έχουν ξεπεράσει τα όρια και εξήγησε πως ο κ. Μπέος μπορεί να μαζέψει όλα τα ακροδεξιά στοιχεία και να τεθεί επικεφαλής.

Σημείωσε πως εάν ήταν στέλεχος στον συνδυασμό του θα είχε παραιτηθεί ενώ ανέφερε πως η ΝΔ θα έπρεπε να είχε κατεβάσει δικό της ψηφοδέλτιο στο δήμο.

Τέλος, ανέφερε πως ο Κασσελάκης δεν μπορεί να ενοποιήσει τον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Η συνέντευξη του Νικήτα Κακλαμάνη

Κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών

Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Είμαι ικανοποιημένος. Επτά κόμματα της αντιπολίτευσης από τη μια μεριά, ΝΔ μόνη της από την άλλη σημειώσατε 2. Αυτό δείχνει ένα θεσμικό κενό μέσα σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία και πρέπει η αντιπολίτευση να σοβαρευτεί και να αφήσει τις τζιριτζάντζουλες διότι δεν είναι καλό .

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα ενοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ

Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Η επόμενη εκλογική αναμέτρηση είναι οι ευρωεκλογές και από την εμπειρία μου αλλά και παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται να συμβούν στην Ελλάδα. Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης τι ονειρεύεται έναν δεύτερο Ανδ. Παπανδρέου που θα συνενώσει όλη την Κεντροαριστερά; Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει το ΠΑΣΟΚ ούτε το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλακη θέλει το ΣΥΡΙΖΑ, να σοβαρευτούν και να ασκήσουν τα καθήκοντά τους εκεί που τους έχει τάξει ο λαός.

Αναφορικά με τον κ. Μπέο

Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Οι φιλοδοξίες του συγκεκριμένου τύπου έχουν ξεπεράσει πια την τοπική αυτοδιοίκηση και δεν θα εκπλαγώ να δω όλα αυτά τα γκρουπούσκουλα τα ακροδεξιά να συνενωθούν υπό τον Μπέο.

ΔΗΜ: Τι προτρέπετε να κάνουν τα στελέχη του ψηφοδελτίου του που είναι τοπικά στελέχη της ΝΔ;

Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Το 2019 που είχα εγώ την ευθύνη των αυτοδιοικητικών εκλογών η ΝΔ είχε κατεβάσει δικό της ψηφοδέλτιο στο δήμο Βόλου με επικεφαλής υποψήφια δήμαρχο την πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Θεωρώ ότι ήταν λάθος, έπρεπε να είχαμε ξανακατεβάσει υποψήφιο

ΔΗΜ: Θεωρείτε ότι αυτά τα στελέχη θα πρέπει να διαχωρίσουν τον εαυτό τους από αυτή την ιστορία

Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Εγώ αν ήμουν ένα από αυτά τα στελέχη θα το είχα ήδη κάνει.

ΔΗΜ: Θεωρείτε ότι είναι επικίνδυνο το φαινόμενο ;

Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Αηδιαστικό.

Για τις ευρωεκλογές

Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ:Ο στόχος είναι να κερδίσουμε και τις ευρωεκλογές. 6-0 το σκορ από το 2019 μέχρι σήμερα που μιλάμε, δεν μας χαλάει καθόλου και το 7-0.