O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη από τον Αχιλλέα Μπέο, χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, τονίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές.

«Με το που έκανε αυτές τις απαράδεκτες δηλώσεις ο κ. Μπέος τις καταδικάσαμε άμεσα και απερίφραστα, όπως είχαμε καθήκον να κάνουμε και όπως έχει καθήκον να κάνει κάθε πολίτης. Χθες είχα την ευκαιρία σε τηλεοπτική εμφάνιση και τουλάχιστον δύο υπουργοί που είδα εγώ, ο κ. Πιερρακάκης και ο κ. Χατζηδάκης, να τις καταδικάσουμε. Στεκόμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια εκφορά λόγου και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση στη ξεκάθαρη θέση που έχουμε», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης: Αχιλλέας Μπέος: Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις του κατά Στέφανου Κασσελάκη

Μαρινάκης: Όταν καταδικάζεις τον Μπέo, πρέπει να μην ανέχεσαι τον Πολάκη να αναρτά φωτογραφίες ενός σκιτσογράφου

«Σημασία έχει να στεκόμαστε απέναντι συνολικά σε τέτοιες συμπεριφορές και να μην καταδικάζουμε κάποιες συμπεριφορές, αλλά να ανεχόμαστε άλλες παρόμοιου τύπου συμπεριφορές. Εμείς καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές ρητά και κατηγορηματικά», πρόσθεσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Επίσης, αφού υπογράμμισε ότι ο κ. Μπέος ούτε μέλος της Ν.Δ. είναι, ούτε στήριξη είχε, είπε ότι δεν υπάρχει πολιτικό υπόβαθρο σε αυτήν τη συμπεριφορά.

«Εμείς είμαστε απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές, αλλά, όταν καταδικάζεις απερίφραστα συμπεριφορές όπως του κ. Μπέου, πρέπει να μην ανέχεσαι τον κ. Πολάκη να αναρτά φωτογραφίες ενός σκιτσογράφου και να τον παραδίδει στη χλεύη των πολιτών. Δεν προσπαθώ να κάνω συμψηφισμούς, αλλά πρέπει να είμαστε απέναντι συνολικά», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης, αφήνοντας αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.