Στην παραδοχή ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «παραμένει κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό» μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών προσθέτοντας «αλλά και με μεγάλες Δώρας Αυγέρη στα επιμέρους σημεία» προχώρησε το πρωί της Δευτέρας η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Εξηγώντας πώς δικαιολογεί την εκτίμηση για «απώλειες» όσον αφορά τον πρωθυπουργό, η κυρία Αυγέρη είπε στο ΟΡΕΝ ότι «δεν αναφέρομαι μόνο στις περιφέρειες αλλά και στον δήμο Αθήνας και τον δήμο Θεσσαλονίκης».

Δώρα Αυγέρη: Το αποτέλεσμα δεν το χρεώνεται ο Στέφανος Κασσελάκης

Μιλώντας γενικότερα για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «το αποτέλεσμα δεν το χρεώνεται ο Στέφανος Κασσελάκης, ωστόσο ο νέος πρόεδρος είχε την πολιτική γενναιότητα και να πει ότι χρειάζεται ανασυγκρότηση».

«Αυτή είναι η αποστολή μας. Να μην περάσει χωρίς αξιοποίηση καμία πολιτική στιγμή για να πετύχουμε νίκες υπέρ της κοινωνίας και αναφέρομαι στην περίπτωση της Θεσσαλίας» πρόσθεσε η κυρία Αυγέρη.

Διαβάστε ακόμα: Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Απογοήτευση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα ήττα - Ελπίδες για νίκη Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δείτε όλες τις δηλώσεις της Δώρας Αυγέρη