«Δεν είναι θετικό» για τον ΣΥΡΙΖΑ το πολιτικό μήνυμα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 8/10, επισήμανε ο ευρωβουλευτής του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης τόνισε ότι «η αντικατάσταση Τσίπρα από τον Κασσελάκη δεν έδωσε τη θετική δυναμική που αρκετοί περίμεναν».


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Δεν είναι θετικό το μήνυμα για τον ΣΥΡΙΖΑ

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι εκλογές που παίζει ρόλο τα πρόσωπα και η δουλειά τους, αλλά βγάζουν και πολιτικά συμπεράσματα, στέλνουν πολιτικά μηνύματα και το πολιτικό μήνυμα για τη ΝΔ είναι θετικό για τους στόχους που έθεσε, για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι θετικό και εμείς δεν πρόκειται, ούτε πρέπει να πούμε αυτό που είπε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν βγήκαν Κούβελας, Ανδριανόπουλος και Έβερτ ότι "νίκησε η τοπική αυτοδιοίκηση"», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον ALPHA.

«Πρέπει να δούμε με σοβαρότητα, συλλογικότητα και ευθύνη τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και τι λάθη έχουμε κάνει», συνέχισε ο κ. Παπαδημούλης.

«Πρέπει να αλλάξουμε πολλά στα πάντα και η αντικατάσταση του Αλέξη Τσίπρα από τον Στέφανο Κασσελάκη δεν έδωσε τη θετική δυναμική που αρκετοί περίμεναν», κατέληξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.