Ψύχραιμα και με επαγγελματισμό η Σία Κοσιώνη ανακοίνωσε το αποτέλεσμα στο δήμο Αθηναίων και το ποσοστό που πήρε ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, στον α’ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Η Σία Κοσιώνη είχε απόψε διπλό ρόλο. Είχε το ρόλο της παρουσιάστριας, αλλά και της συζύγου του υποψηφίου Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος κατάφερε να περάσει πρώτος και με διαφορά στον δεύτερο γύρο της αυτοδιοικητικών εκλογών, την επόμενη Κυριακή.

Ήταν περίπου στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής (08.10.2023) όταν η Σία Κοσιώνη παρουσίασε, στο τρισδιάστατο γραφικό του ΣΚΑΪ, τα μέχρι εκείνη την ώρα αποτελέσματα του δήμου Αθηναίων, με τον Κώστα Μπακογιάννη να λαμβάνει 41,4%.


Το μεσημέρι, η Σία Κοσιώνη, ο γιος τους και τα μεγαλύτερα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη, τον είχαν συνοδεύσει για να ψηφίσει για τις δημοτικές εκλογές.

 «Στις προηγούμενες εκλογές, δεν έκρυψα ποτέ, ούτε στον αέρα, ότι χάρηκα και συγκινήθηκα όταν είδα τον Κώστα να κερδίζει. Κρατάω όμως τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα. Ανθρώπινα, όλος ο κόσμος νομίζω καταλαβαίνει την ειδική συνθήκη εκείνη τη στιγμή, και νομίζω το αντιμετωπίζει κάπως τρυφερά και γλυκά.

Και για να μην πει ο κόσμος κάτι, μάλλον αδικημένος είναι ο Κώστας στο δελτίο του ΣΚΑΪ. Παίζει λιγότερο από αυτό που εδικαιούτο» είχε δηλώσει πρόσφατα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η Σία Κοσιώνη.