Την εκτίμηση και την στήριξή του στην υποψηφιότητα της πρώην συνεργάτιδάς του Ρένας Βασιλάκη εξέφρασε με μια ανάρτησή του ο Υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Η κ. Ρένα Βασιλάκη είναι υποψήφια στο Νότιο Τομέα των Αθηνών, στον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά. Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του εκτός από τις ευχές του για καλή επιτυχία στις εκλογές της Κυριακής κάνει αναφορά σε μια ικανή και αγαπημένη του συνεργάτιδα και φίλη, δηλώνοντας μάλιστα «σας διαβεβαιώ ότι αξίζει την ψήφο σας».

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση με αφορμή την παρουσία του στην κοινή προεκλογική ομιλία της κ. Βασιλάκη και του Μανώλη Σφακιανάκη, επίσης υποψηφίου στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Συγκεκριμένα ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Χθες μία από τις πιο ικανές και αγαπημένες μου συνεργάτιδες και φίλες η @vasilaki.rena κατέρχεται στις Περιφερειακές Εκλογές στο Νότιο τομέα των Αθηνών με τον συνδυασμό του @nickhardgr Σας διαβεβαιώ ότι αξίζει την ψήφο σας. Χθες μαζί με τον επίσης Άξιο και συνυποψήφιο της στον ίδιο τομέα κ. Μανώλη Σφακιανάκη έκαναν από κοινού την προεκλογική τους ομιλία στο «Φαντασία». Με τον @takistheodorikakos βρεθήκαμε μαζί εκεί για να τους υποστηρίξουμε στην προσπάθεια τους την Κυριακή. Καλή καλή επιτυχία».

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη: