Στην εκπομπή «Η επόμενη Ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο στο Action 24 εφμανίστηκε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε τον κ. Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο κ. Κασσελάκης είναι ο πολιτικός μας αντίπαλος. Δεν υποτιμώ κανέναν στην ζωή μου και σίγουρα όχι τον κ. Κασσελάκη και κανέναν. Σήμερα ήταν σοβαρός στην Κύπρο, στο πλαίσιο του εθνικού κορμού», ανέφερε.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η εικόνα με το φτυάρι στον Βόλο είναι κωμική

Ωστόσο, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε: «Αλλά η εικόνα με το φτυάρι στον Βόλο είναι κωμική, η εικόνα με την τούμπα στο σχολείο ΑΜΕΑ είναι τσίρκο, η εικόνα να κάνει μάθημα στις κυρίες και να λέει τι χρειάζονται τα σχολεία ΑΜΕΑ λές και αυτές δεν ξέρουν είναι αλλαζονική, η εικόνα ότι σε μία εβδομάδα θα σας έχω κτίριο είναι σπορτ Μπίλι. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Αν αυτά τα βγάλει, αν βγάλει από μέσα του τον σπορτ Μπίλι και γίνει κανονικός πολιτικός κερδισμένος θα είναι αυτός και το πολιτικό σύστημα. Αν μείνει μόνο για το tiktok και χαβαλέ και ο Τάιλερ και η Φάρλεϊ κλπ Μην παρεξηγηθώ για τον κ. Τάιερ, ο άνθρωπος μου φαίνεται πολύ συμπαθής. Ο άνθρωπος έμπλεξε χωρίς λόγο, το να τον αναφέρουμε στην πολιτική, δεν έχει λόγο να εμπλέκεται».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε επιθετικά για τον κ. Κασσελάκη λέγοντας: «Αύριο πηγαίνετε στο σχολείο των ΑΜΕΑ να δούμε αν έφερε καινούριο κτίριο. Χτίστηκε σε μία εμβδομάδα το σχολείο; Ούτε το αιρκοντίσιον δεν έχει πάει ο τσίπης. Να διαγραφεί από τα πρακτικά. Απλά μου έκανε εντύπωση η όρεξή του ότι θα φέλει αυτός air condition. Το να μην έχουν οι αίθουσες ΑΜΕΑ air condition είναι σοβαρό θέμα. Δεν λέω ότι κακώς αναδεικνύει ο κύριος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχουν air condition οι αίθουσες αυτές. Αυτό είναι σωστό. Η εικόνα ότι θα σας τα φέρω εγώ τα aircodition είναι κωμική. Τα κράτη δεν δουλεύουν έτσι», κατέληξε.