O αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, έδωσε τη δική του απάντηση στην κριτική που άσκησε ο Στέφανος Κασσελάκης για το ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως «ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραποιεί και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. "Με fake news προσπαθεί να κάνει φτηνή αντιπολίτευση στη μόνη κυβέρνηση που προχώρησε με συνολικό και συγκροτημένο σχέδιο για να ξαναλάμψει το ΟΑΚΑ", αναφέρει.

Παράλληλα, τόνισε στην ανακοίνωσή του ότι "η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εκείνη που την τελευταία διετία εξασφάλισε 57 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την ολιστική αναβάθμισή του".

«Αντί, λοιπόν, να επιχειρεί μάταια ο κ. Κασσελάκης να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση, ας ρωτήσει στο κόμμα του για τις ευθύνες τους, για να μάθει ότι στα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κανείς τους δεν ασχολήθηκε με το ΟΑΚΑ», συνέχισε κ. Βρούτσης για να καταλήξει: "Θράσος απύθμενο και υποκρισία ο κ. Κασσελάκης".

H απάντηση του Γιάννη Βρούτση

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραποιεί και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα!

Με fake news προσπαθεί να κάνει φτηνή αντιπολίτευση στη μόνη Κυβέρνηση που προχώρησε με συνολικό και συγκροτημένο σχέδιο για να ξαναλάμψει το ΟΑΚΑ.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εκείνη που την τελευταία διετία εξασφάλισε 57 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την ολιστική αναβάθμισή του.

Συντάχθηκαν οι απαραίτητοι φάκελοι, δρομολογήθηκε η πλήρης ενεργειακή αναβάθμιση, η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου, η Μελέτη Βιωσιμότητας και ολοκληρώθηκε η μοναδική -και για πρώτη φορά- Μελέτη εκτεταμένης επιθεώρησης των πέντε μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα.

Αυτή η Μελέτη, που παραδόθηκε προ μερικών ημερών, οδήγησε αμέσως τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στην αναστολή λειτουργίας του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου, με αίσθημα ευθύνης και πρώτιστο μέλημα την ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων, φιλάθλων και εργαζομένων. Όπως άλλωστε εφαρμόζεται, αυστηρά πλέον, για κάθε αθλητική υποδομή της χώρας μας.

Αντί, λοιπόν, να επιχειρεί μάταια ο κ. Κασσελάκης να ασκήσει κριτική στην Κυβέρνηση, ας ρωτήσει στο κόμμα του για τις ευθύνες τους, για να μάθει ότι στα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κανείς τους δεν ασχολήθηκε με το ΟΑΚΑ!

Δεν διέθεσαν ούτε ένα ευρώ για τη συντήρησή του! Αντιθέτως, «πάγωσαν» και τα διασφαλισμένα 8 εκατ. ευρώ του 2014, για τις όποιες αναγκαίες παρεμβάσεις. Θράσος απύθμενο και υποκρισία ο κ. Κασσελάκης…