Δεν είναι μόνο κάποιοι χρήστες των social media που κάνουν λόγο για «επικοινωνιακό σόου» βλέποντας τις εικόνες από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη σε σπίτια πλημμυροπαθών στον Βόλο, αυτό υπογραμμίζει σε σχόλιο της και η Νέα Δημοκρατία.

«Αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους». Αυτό αναφέρει η ΝΔ σε σχετική ανακοίνωσή της για την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο πατρικό της θείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου.

«Το να πολιτεύεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκλειστικά με show και φτηνή επικοινωνία είναι δικαίωμά του. Το να το κάνει αυτό απευθυνόμενος σε πολίτες που έχουν πληγεί από το πιο έντονο καιρικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, όμως, είναι προσβλητικό και χυδαίο» υπογραμμίζει για το θέμα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Σε κάθε περίπτωση, αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους» προσθέτει.

Στέφανος Κασσελάκης: Για «επικοινωνιακό σόου» σόου κάνουν λόγο στο Twitter

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε να μπαίνει αυθόρμητα σε σπίτια πλημμυροπαθών στον Βόλο, βγάζοντας μάλιστα και τα παπούτσια για να μην λερώσει. Ιδιαίτερα συγκινημένος έδειξε δε την στιγμή που αγκάλιασε μια κυρία, διαβεβαιώνοντας την ότι δεν είναι «δεν είναι μόνη».

Όπως όμως αποκαλύφθηκε στην συνέχεια, ένα από τα σπίτια που τραβήχτηκαν οι εικόνες, οι οποίες έκαναν τον γύρο των social media και των ΜΜΕ, ανήκει στη θεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τον βουλευτή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, ο οποίος μάλιστα, ήταν παρών στην επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στους πλημμυροπαθείς.

Η αποκάλυψη, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την αντίδραση πολλών χρηστών στα social media, με τον βουλευτή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο στη συνέχει να δίνει εξηγήσεις.


Μιλώντας στο protothema.gr, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η επίσκεψη Κασσελάκη στο πατρικό σπίτι της θείας του, Ελένης Μεϊκόπούλου, δεν ήταν σκηνοθετημένη αλλά τυχαία.

«Μπήκε σε δέκα σπίτια και έτυχε ένα απ’ αυτά να είναι το πατρικό της θείας μου» είπε ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Και πρόσθεσε ότι «ήθελε να του δείξει μέχρι που έφτασε η στάθμη του νερού και κατέστρεψε όλα τα έπιπλα. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν ήταν σκηνοθετημένη η επίσκεψη του Κασσελάκη στο πατρικό της θείας μου».