O υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς από το Ζάππειο που πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία, έστειλε μήνυμα της αισιοδοξίας και της προοπτικής για το νέο ξεκίνημα της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας και την ευημερία των πολιτών. Στο κατάμεστο από κόσμο Ζάππειο ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στους άξονες του προγράμματος και τις προτεραιότητές του συνδυασμού του «Αττική Μπροστά» και τόνισε τη σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής.



Ο Νίκος Χαρδαλιάς κάλεσε τους πολίτες να τον εμπιστευθούν και να του αναθέσουν την ευθύνη να κάνει πράξη το όραμα για μια Αττική σύγχρονη, ανθρώπινη, ασφαλή που θα αγκαλιάζει τη νέα γενιά... Δήλωσε ότι έχει τη θέληση και τη γνώση να αναταποκριθεί στο ρόλο του δίνοντας λύσεις και καλύτερη ζωή σε όλους. Υπογράμμισε ότι και τα πιο μεγάλα λόγια σβήνουν, ενώ οι πράξεις ποτέ. Όμως οι πράξεις θέλουν ευθύνη, όπως και ο τόπος μας πρόσθεσε.



Με συνθήματα και σημαίες ελληνικές και του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» οι χιλιάδες παρευρισκόμενοι εκδήλωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Νικού Χαρδαλιά για την ηγεσίας της Περιφέρειας. Μεταξύ τους οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Παναγιώτης Πικραμένος, πολλοί υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης, δεκάδες δήμαρχοι του λεκανοπεδίου, καθώς και εκατοντάδες νυν και υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.



Ξεκάθαρος στόχος η ευημερία των εκατομμυρίων πολιτών του Λεκανοπεδίου

Ειδικότερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής εμφανώς ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου, παρατήρησε ότι η ελπίδα παίρνει τον δρόμο της προοπτικής, παίρνει τον δρόμο της ευθύνης και συναντά τα μονοπάτια του καθήκοντος, του αποτελέσματος, της συνέπειας.



Ο Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για την Αυτοδιοίκηση επισήμανε ότι η ερχόμενη Κυριακή σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας, για μια Περιφέρεια κοινωνική και ανθρώπινη, που θα αγκαλιάζει τη νέα γενιά της.



Οι βασικές προτεραιότητες

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» αναφερόμενες στις βασικές προτεραιότητες μίλησε για τον στόχο του για ασφαλή Περιφέρεια, για τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά έργα, την πολιτική προστασία, την ενίσχυση της αστυνόμευσης, την προστασία της δημόσιας Υγείας.



Ο κ. Χαρδαλιάς απευθυνόμενος στους πολίτες δήλωσε ότι θέλει να διαβεβαιώσει πως ως Περιφερειάρχης οτιδήποτε αφορά για τα επόμενα πέντε χρόνια την καθημερινότητα των πολιτών της Αττικής, θα αποτελεί και προσωπικό μου στοίχημα.




Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες ευθύνες

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε απόλυτα έτοιμος να αναλάβει ευθύνες και παρατήρησε ότι θα εστιάσει στα προβλήματα που κάνουν πιο δύσκολη την καθημερινότητά των πολιτών.



Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης διαβεβαίωσε τους συγκεντρωμένους για δικαιότερες λύσεις στα προβλήματα της Αττικής.