Η επιχειρηματίας Έλσα Τόλη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, για Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου με τον συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά» του Δημήτρη Πτωχού.

Έλσα Τόλη: "Να βάλω το λιθαράκι μου στον τόπο που αποφάσισα να ζήσω"

Με εμπειρία και γνώσεις στον τομέα των επιχειρήσεων, πάντα στη πρώτη γραμμή σε ότι αφορά το πολιτιστικό κομμάτι, η Έλσα Τόλη γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου της και είναι διατεθειμένη να βοηθήσει με όλη της τη ψυχή και δύναμη ώστε να πάει μπροστά την Πελοπόννησο.

Η δήλωσή της κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά παρά το δύσκολο πρόγραμμα μου διότι θα ήθελα να βάλω το λιθαράκι μου στον τόπο που αποφάσισα να ζήσω… αγαπώ αυτό το ευλογημένο μέρος το Λουτρακι αλλά και την Πελοπόννησο ολόκληρη .. έχοντας εντοπίσει τα διαφορά προβλήματα και έχοντας σαν παρακαταθήκη την προηγούμενη 5ετια όπου πολλά απ ότι υποσχόμασταν προεκλογικά τηρήθηκαν… στο πλευρό του κ. Πτωχού, ένιωσα πως θα μπορέσουμε να την πάμε ακόμα πιο μπροστά την Πελοπόννησο και κατ επέκταση και όλους τους δήμους της !! Με πλήρη ειλικρίνεια ως ενεργός πολίτης μητέρα δυο παιδιών στην εφηβεία και επιχειρηματίας που γνωρίζω εκ των έσω προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μου με την ψήφο σας θα μπορέσω να είμαι η δυνατή φωνή σας και ο άνθρωπος σας… σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !»

Το βιογραφικό της Έλσας Τόλη

Είμαι η Ελσα Τολη , μεγάλωσα στην Αθήνα και μετά την γέννηση της κόρης μου ο τόπος που κέρδισε την καρδιά μου και μένω μόνιμα τα τελευταία 12 χρόνια είναι το Λουτρακι . Πρώτη μου δραστηριότητα είναι αυτή της μητέρας μιας και έχω έχω δυο παιδιά στην εφηβεία.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούμε στον χώρο του εμπορίου διατηρώ κατάστημα με ρούχα γυναικεία παιδικά και ανδρικά στο λουτρακι !! Έχω σπουδάσει marketing δημόσιες σχέσεις και ραδιόφωνο στο κολέγιο Αθηνών!!

Έχω εργαστεί ως διευθύντρια μάρκετινγκ και πωλήσεων σε διαφημιστική εταιρεία όπως και για πολλά χρόνια εργαζόμουν ως παρουσιάστρια στον χώρο της τηλεόρασης και των media !!

Τα ταξίδια και η ανακάλυψη νέων πολιτισμών είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά προέρχεται από την αγάπη για την πόλη μου και κατ επέκταση όλη την Πελοπόννησο !!

Ο Δημήτριος Πτωχος και η Πελοπόννησος μπροστά πιστεύω πως μπορούν να φέρουν την πελοποννησο σε πρωταγωνιστική θέση στην Ελλάδα και εγώ θα ήθελα να συνδράμω ενεργά σ αυτόν τον αγώνα !!!