Νέα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. Ο κ. Μαρινάκης με αφορμή την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Θεσσαλία, κατηγόρησε τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι επιδίδεται σε επικοινωνιακά σόου προκειμένου να καλύψει το πολιτικό του κενό.

«Ο προκάτοχός του προσπαθούσε να κάνει πολιτική ανεβαίνοντας στα τρακτέρ, ο κ. Κασσελάκης με γαλότσες και φτυάρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

Η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλία ανέβασε τους πολιτικούς τόνους με την κόντρα κυβέρνησης – Κασσελάκη να οξύνεται καθώς ο δεύτερος εξαπέλυσε  κατηγορίες που εξαπέλυσε στην κυβέρνηση περί απουσίας από το πλευρό των κατοίκων.

Ο Παύλος Μαρινάκης, ακολουθώντας την γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη που σε συνέντευξή του μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι δεν μπορεί να κάνει αντιπαράθεση με το … κενό καθώς ακόμη περιμένει τις πολιτικές του θέσεις, καυτηρίασε με την σειρά του τις δηλώσεις Κασσελάκη από την Θεσσαλία, αναφερόμενος στο «πολιτικό κενό» που επιχειρεί να καλύψει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αφού θυμήθηκε τον Αλέξη Τσίπρα να ανεβαίνει σε τρακτέρ, όταν είχε επισκεφτεί τα Τρίκαλα, σημείωσε πως ο κ. Κασσελάκης προσπαθεί να κάνει πολιτική «με γαλότσες και φτυάρια». «Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις. Έχουν ανάγκη από ουσιαστική στήριξη» τόνισε σε άλλο σημείο.

Αναλυτικά, η δήλωση Μαρινάκη:

 «Ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει να προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό με βιντεάκια και επικοινωνιακά show. Αφού πήγε στην Καρδίτσα, καλό θα ήταν να ρωτήσει και τους πολίτες, αν μετά τον Ιανό η πολιτεία βρέθηκε δίπλα τους, όπως το κάνει και σήμερα. Αν διέθετε λίγο περισσότερο χρόνο θα το μάθαινε.

Ο προκάτοχός του προσπαθούσε να κάνει πολιτική ανεβαίνοντας στα τρακτέρ, ο κ. Κασσελάκης με γαλότσες και φτυάρια.

Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις. Έχουν ανάγκη από ουσιαστική στήριξη. Κι αυτό κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η Κυβέρνηση: σε μια εποχή αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, να προσπαθεί να δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών».