Περήφανος για την εκλογή του γιου του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και πεπεισμένος για τις ικανότητές του να ενταχθεί στην πολιτική, και μάλιστα με τις καλύτερες προϋποθέσεις, είναι ο πατέρας του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρος Κασσελάκης.

Ο κ. Θεόδωρος Κασσελάκης μίλησε για τον γιο του Στέφανο Κασσελάκη και την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τον πατέρα του, είχε παιδικό του όνειρο την πολιτική.

Ειδικότερα, ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, τονίζοντας ότι είναι απόλυτα σίγουρος για τον γιο του, και επισήμανε ότι προέρχεται από μια δημοκρατική οικογένεια.

 «Ήταν και το όνειρό του από μικρός. Όταν ο Στέφανος μου ανέφερε με τους συνεργάτες και τους φίλους του τον σκοπό του για την πολιτική, ήμουν θετικός, γιατί ήταν το όνειρό του. Ήξερα ότι στην Αμερική είχε προτάσεις από το πανεπιστήμιο από μεγάλους επενδυτές. Το αξίζει αυτό ο Στέφανος. Είχε την τύχη να περάσει από ένα κολέγιο, το Phillips Academy, από το οποίο πέρασαν γνωστές πολιτικές προσωπικότητες. Ήταν εσώκλειστος και ο Στέφανος έχει ακολουθήσει όλη την πορεία αυτού του χώρου».

 «Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Ανδρέα Παπανδρέου»

Ο Θεόδωρος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στα πολιτικά πιστεύω της οικογένειας χρόνια… «Είμαστε δημοκρατικοί εδώ και πολλά χρόνια. Όταν λέμε δημοκρατικοί, εννοώ ότι πάντα πιστεύουμε στον λαό και ότι ο λαός πρέπει να ανταμειφθεί από εμάς στις προσπάθειές μας. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Ανδρέα Παπανδρέου προσωπικά. Πραγματικά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, είχα την ευκαιρία να ακούσω και να μάθω πάρα πολλά και ήταν πάντα τα πιστεύω μας στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς».

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν δίστασε να πει: «Eίναι εξαιρετική η άποψή μου για τον Μητσοτάκη. Στα Χανιά είναι ο Στέφανος και ο Μητσοτάκης. Ο γιος μου μπορεί να τον κερδίσει».

 «Είναι ενημερωμένος και μαθαίνει πολύ γρήγορα»

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν συνεργάτης του Τζο Μπάιντεν, μιλάει έξι γλώσσες και πάντα είχε δώσει στην οικογένειά του καλά αποτελέσματα, ενώ στην ενασχόλησή του με τη ναυτιλία η δουλειά του ήταν εξαιρετική. «Ο Στέφανος συμμετείχε στην καμπάνια του Μπάιντεν για γερουσιαστής, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε να πάει στον Λευκό Οίκο επειδή ήταν λίγα τα χρήματα. Όλοι οι εφοπλιστές μού έδωσαν συγχαρητήρια για τον Στέφανο». «Είναι ενημερωμένος και μαθαίνει πολύ γρήγορα», ανέφερε ο πατέρας του.

Μόλις ο Στέφανος Κασσελάκης του ανακοίνωσε την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο πατέρας του τον συμβούλεψε να το σκεφτεί καλά, αλλά και να δει και τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ.

 «Είχα μία πληροφορία ότι διάφορες παρατάξεις είχαν οικονομικές δυσκολίες και δεν ήθελα να μπλέξουμε σε τέτοιες διαδικασίες. Του είπα ότι θα έχει την υποστήριξή μας, να είναι ικανός και να κοιτάξει να ενδιαφερθεί για τον λαό. Με απασχολεί πολύ το από σήμερα και πέρα. Ο Στέφανος έχει πολλή δουλειά», είπε.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα σοβαρό κεφάλαιο στην πορεία του γιου του, ενώ για τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ικανός να τα ξεπεράσει, καθώς τα standards που κινείται είναι υψηλά. «Ο Στέφανος είναι manager», σχολίασε.

 «Είναι ικανός και θα τα ξεπεράσει όλα»

«Ο Στέφανος μπορεί να βοηθήσει το ελληνικό κράτος. Έχει ήθος, έχει ενδιαφέρον, είναι εργατικός και θα πάει πολύ καλά. Είναι ικανός και θα τα ξεπεράσει όλα. Πιστεύω με τα αποτελέσματα θα δείξει καλή διαγωγή», δήλωσε ο πατέρας του.

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη ανέφερε ότι η οικογένειά του ταλαιπωρήθηκε άδικα με την υπόθεση του παραδικαστικού. Όπως είπε ο ίδιος, στο τέλος δικαιώθηκαν και στη συνέχεια θέλησε να ευχαριστήσει τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη του «ΒΗΜΑΤΟΣ» και των «ΝΕΩΝ», που βοήθησε στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 «Ο Στέφανος ερχόταν στα δικαστήρια. Έχω πονέσει άδικα. Ο Θεός με έχει καλά και είμαι όρθιος», είπε.