«Πυρά» κατά του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτή, Γιώργου Σταθάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή τον χαρακτηρισμό του πρώτου για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο αποκάλεσε «Μπέπε Γκρίλο».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Συγκεκριμένα, με μια ανάρτηση στα social media που συνοδεύεται και από φωτογραφίες, ο Παύλος Πολάκης απευθυνόμενος στον Γιώργο Σταθάκη σημειώνει:

«Κύριε καθηγητά μου, Γιώργο Σταθακη ,που έγραψες αυτήν την αχαρακτήριστη ανάρτηση εχθές ,(φωτο 1) θέλω απλά να σου πω πως :

α)ο κοσμος διάλεξε με ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ποσοστα (και στα Χανια )βλέποντας τη δεύτερη φωτογραφια αφενος αλλά και ξεροντας τι ακριβως έγινε το Φλεβάρη φετος…. αλλά μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι !!

και

Β)Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι απλά δεν ψάχνει για Πέπε Γκριλο ,αλλά βασικά απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμενους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του ,της ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και της ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΣ !!».

Κύριε καθηγητά μου ,Γιώργο Σταθακη ,που έγραψες αυτήν την αχαρακτήριστη ανάρτηση εχθές ,(φωτο 1) θέλω απλά να σου πω πως...

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Σταθάκης: Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα «πέντε αστέρια»

Σημειώνεται πως νωρίτερα, ο Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος είχε ταχθεί δημοσίως υπέρ της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή του παρομοίασε τον Στέφανο Κασσελάκη ως άλλον «Μπέπε Γκρίλο».

«Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα "πέντε αστέρια", κατά της διάκρισης αριστερά/δεξιά και των εκφυλισμένων αριστερών κομμάτων. Και τον βρήκαμε. Μάχη μέχρι τέλους!!!!!!», έγραψε.

Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα «πέντε αστέρια»,...

Δημοσιεύτηκε από George Stathakis στις Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023