Σε εξέλιξη είναι οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία είναι μία εκ των δύο φιναλίστ του πρώτου γύρου, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα καθώς ψήφισε στο Αιγάλεω, στο εκλογικό τμήμα του Δημαρχείου Αιγάλεω, Ιερά Οδός 364, λίγο μετά τις 11:00.

5978144_2
5978133
5978138

Καταχειροκροτούμενη από συγκεντρωμένους έφτασε στο δημαρχείο του Αιγάλεω η Έφη Αχτσιόγλου για να ψηφίσει. 

Αμέσως μετά την άσκηση του εκλγικού δικαιώματος η κ. Αχτσίόγλου δήλωσε: «Σήμερα δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι προσέρχονται στις κάλπες και στέλουν ένα βασικό μήνυμα ότι η προοδευτική παράταξη είναι εδω και θα ασκεί αντιπολίτευση απέναντι σε μια κυβέρνηση που νομίζει ότι μπορεί να κυβερνά με λευκή επιταγή».

«Είμαστε και θα είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τις ανάγκες των πολιτών που ορθώς θεωρούν ότι δεν ζουν με τον τρόπο που τους αξίζει. Η μαζική συμμετοχή είναι ευθύνη και δέσμευση ότι θα είμαστε εδώ για να εκφραζουμε τους ανθρώπους που θέλουν έναν διαφορετικό τρόπο διακυβέρνησης, τους εργαζόμενους, τους ανέργους τους νέους. Ειμαι αισιόδοξη, σε κάθε περίπτωση το βράδυ θα είμαστε όλοι πιο δυνατοί στον ΣΥΡΙΖΑ».

Κρίσιμη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την ελληνική κοινωνία

Λίγο νωρίτερα, καλώντας τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις σημερινές κάλπες, η υποψήφια Πρόεδρος του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου, υπογράμμισε πως είναι «κρίσιμη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την ελληνική κοινωνία».

Όπως τόνισε η κυρία Αχτσιόγλου, «Είναι μια κρίσιμη ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την ελληνική κοινωνία. Ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον για τις εσωκομματικές διαδικασίες άρα και ένα μεγάλο ενδιαφέρον για να δυναμώσει η φωνή των προοδευτικών πολιτών απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Πιστεύω πως το αύριο θα μας βρει πιο δυνατούς και χαμογελαστούς για να σταθούμε δίπλα στους εργαζόμενους και τους νέους και να δώσουμε την προοπτική για ένα καλύτερο αύριο».