Μετά από μια εβδομάδα όπου η αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την αυριανή εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου χτύπησε κόκκινο, η σημερινή ημέρα βρίσκει την Εφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη σε διαφορετικές δραστηριότητες.

Στο ευρωπαϊκό συνέδριο της ΓΣΕΒΕΕ ο Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε νωρίτερα στο ευρωπαϊκό συνέδριο της ΓΣΕΒΕΕ όπου μίλησε για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες για το απόγευμα έχει προγραμματίσει βόλτες στην Αθήνα για να συνομιλήσει με πολίτες και το βράδυ party Νεολαίας σε μπαρ στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Δείτε φωτογραφίες από το συνέδριο της ΓΣΕΒΕΕ


Ο Στέφανος Κασσελάκης με σπορ ρούχα, τον σύντροφό του και τον σκύλο τους έκαναν την καθιερωμένη βόλτα τους το πρωί στη γειτονιά, ενώ τους συνόδευσε και ο πατέρας του.

Οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν και στη συνέχεια κάτω από το σπίτι του, όταν κατέβηκε έτοιμος να μεταβεί στη ΓΣΕΒΕE. «Σήμερα είναι ημέρα περισυλλογής για τα μέλη του κόμματος και ψηφοφόρους για να ψηφίσουν κατά συνείδηση αύριο», δήλωσε λίγο πριν αναχωρήσει με τον οδηγό και τη συνοδεία του. «Ενωμένοι από Δευτέρα θα προχωρήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ κάποιος περαστικός του φώναξε «γειά σου πρόεδρε» και εκείνος έσπευσε να απάντησε «όχι ακόμα».

Νωρίτερα ανήρτησε ένα ακόμη βίντεο στα social media στο οποίο περιγράφει την διαδρομή του στην πολιτική από τον περασμένο Μάιο όταν ο Αλέξης Τσίπρας του πρότεινε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ως την κατάθεση υποψηφιότητας και την μεγάλη απήχηση που είχε, ενώ καταλήγει καλώντας τον κόσμο να προσέλθει αύριο στις κάλπες και να τον στηρίξουν. «Ξημερώνει!» καταλήγει στο βίντεο.

Bόλτα με το παιδί της η Αχτσιόγλου

Σε διαφορετικούς ρυθμούς φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να κυλήσει την ημέρα της η Εφη Αχτσιόγλου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να περάσει την παραμονή των εκλογών οικογενειακά.

Μάλιστα, μίλησε στις κάμερες που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της, έδωσε έμφαση στην ενότητα και τόνισε ότι οι πολίτες θα αποφασίσουν. Στη συνέχεια βγήκε βόλτα με τον γιο της.

«Σήμερα έχει μέρα ξεκούρασης, έχει τη βόλτα με το παιδί, τις υποχρεώσεις της μάνας τις κανονικές, τις ωραίες» είπε η Εφη Αχτσιόγλου. 

Οπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ σε ερώτηση για τις αυριανές εκλογές δήλωσε αισιόδοξη ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. «Σημασία έχει να είναι δυνατή η παράταξη και να είμαστε αποτελεσματικοί» δήλωσε.

Πού θα ψηφίσουν αύριο Κασσελάκης και Αχτσιόγλου

Η Έφη Αχτσιόγλου, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο Αιγάλεω, στο εκλογικό τμήμα του Δημαρχείου Αιγάλεω, Ιερά Οδός 364, στις 11:00.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Νέα Σμύρνη, στο εκλογικό κέντρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΓΑΛΑΞΙΑΣ, Πλ. Νέας Σμύρνης, στις 12.00.