O άνθρωπος που με την παρουσία του έφερε την ολική ανατροπή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αύριο εμφανίζεται να διεκδικεί με αξιώσεις την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλά σήμερα στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και στην Ελένη Καλογεροπούλου, για τις επιθέσεις που δέχθηκε προεκλογικά, την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την εξωστρεφή στρατηγική επικοινωνίας που ακολουθεί.

«Πολιτική χωρίς επικοινωνία είναι αλαζονεία. Είναι πολιτική στάση που επιδεικνύουν αρκετοί, όταν νομίζουν ότι τους χρωστάει ο κόσμος και η Ιστορία», λέει χαρακτηριστικά. 

Κασσελάκης:«Επιχειρείται δολοφονία χαρακτήρα»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι μέσα από την επιθετική καμπάνια της Εφης Αχτσιόγλου στην πραγματικότητα «επιχειρείται δολοφονία χαρακτήρα», ενώ τονίζει ότι «εμένα δεν με ενδιαφέρει να κάνω "beef". Με ενδιαφέρουν τα προβλήματα του κόσμου και οι λύσεις που μπορούμε και πρέπει να δώσουμε συλλογικά και προγραμματικά».

Παράλληλα, μιλώντας για τις εκλογές στο κόμμα του, σηκώνει το γάντι και με έμμεσο τρόπο προβλέπει τον νικητή. «Μερικοί υποστήριζαν ότι έχουν σημασία αυτές οι εκλογές, για να μάθουμε ποιος είναι ο δεύτερος. Καμιά φορά πρέπει να προσέχεις τι εύχεσαι», τονίζει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ