Λίγα 24ωρα έμειναν για τις εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ και τα επιτελεία των δύο μονομάχων… παίρνουν φωτιά. Ένας από τους εθελοντές που βοηθούν τον Στέφανο Κασσελάκη στον προεκλογικό του αγώνα, ο Τζούλιαν Χατζίου, μίλησε στην κάμερα του Live News για την γνωριμία του με τον Στέφανο Κασσελάκη και εξήγησε τους λόγους που τον επέλεξε έναντι της Έφης Αχτσιόγλου προκειμένου να συνεισφέρει στον αγώνα του.

Ειδικότερα, ο Τζουλιάν Χατζίου, συντονιστής εθελοντών των συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη, μίλησε στο LIVE NEWS για τον Στέφανο Κασσελάκη και τους λόγους που επέλεξε να συνεργαστεί μαζί του ως εθελοντής.

Ο συντονιστής εθελοντών των συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη, Τζουλιάν Χατζίου, ο οποίος είναι 19 ετών, είπε πως ο λόγος που επέλεξε να είναι δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη είναι διότι εφόσον εκλεγεί μπορεί να αποτελέσει ένα κοινωνικό και πολιτικό «ηλεκτροσόκ».

 «Σέβομαι πολύ την Έφη Αχτισόγλου και θεωρώ πως έχει ρόλο στο αύριο του ΣΥΡΙΖΑ, και γι’ αυτό πρέπει να πάμε ενωτικά. Ο Στέφανος Κασσελάκης εφόσον εκλεγεί μπορεί να αποτελέσει ένα κοινωνικό και πολιτικό ‘’ηλεκτροσόκ’’. Μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στην πολιτική αλλά και στις αντιλήψεις μας σε κοινωνικά ζητήματα. Μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα».

Όπως είπε η γνωριμία του με τον Στέφανο Κασσελάκη ήταν εντελώς τυχαία καθώς πήρε το θάρρος  και του συστήθηκε σε μία ομιλία του Αλέξη Τσίπρα πριν από λίγο καιρό.

 «Δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο, για έναν επιχειρηματία όπως ο Στέφανος Κασσελάκης να κάθεται να μιλά με τόσα άτομα κάθε μέρα και να ακούει τους προβληματισμούς τους.