Μπορεί επισήμως στο ΠΑΣΟΚ να λένε ότι δεν ανησυχούν για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με το «φαινόμενο» Κασσελάκη, ωστόσο οι διαρροές που δίνονται από το κόμμα αποδεικνύουν ότι και ανησυχούν και ασχολούνται με όσα συμβαίνουν στην Κουμουνδούρου.

Είναι χαρακτηριστική η διαρροή που δόθηκε την ώρα που ο Νίκος Ανδρουλάκης έδινε συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, με τα στοιχεία για την αντίστοιχη συμμετοχή στις εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτήν αναφερόταν ότι το σύνολο των ψηφοφόρων στο ΠΑΣΟΚ ήταν 270.706, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ 148.821, και οι ψήφοι που έλαβε ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν 139.492, σε αντιπαράθεση με τις ψήφους που έλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης, που ήταν 66.156. Συνοπτικά μια προσπάθεια υπενθύμισης της υψηλής συμμετοχής στις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ για να αναδειχθεί η μεγαλύτερη δυναμική σε αυτές.

Ακολούθησε, μάλιστα, ακόμα μία διαρροή στα social media από τη Χαριλάου Τρικούπη, στην οποία αναφερόταν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου που δεν μεταδόθηκε από κανένα κανάλι, καθώς τα ΜΜΕ ήταν απασχολημένα με το να προβάλλουν τον Στέφανο Κασσελάκη και τις επισκέψεις του στο γυμναστήριο.

Ο συναγερμός έχει χτυπήσει για τα καλά στη Χαριλάου Τρικούπη, που απαντά μέσω των social media, ωστόσο τη Δευτέρα, που θα λήξει το άτυπο σιωπητήριο που έχει επιβληθεί στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για ό,τι αφορά τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, θα ξεκινήσουν οι ευθείες βολές.