Την προσεχή Κυριακή θα προκύψει ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι αλλαγή εποχής»

«Τι συμβαίνει με τον Κασσελάκη, γιατί τόσο πολύ ενδιαφέρεται ο πολίτης να μάθει για τον Κασσελάκη; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα, αυτό πρέπει να το αναρωτηθούν όλοι, να ρωτήσουν τελικά τον εαυτό τους τι είναι αυτό που κάνει τον Κασσελάκη να κεντρίζει τους δημοσιογράφους, τους πολιτικούς αναλυτές, τι είναι αυτό το καινούργιο που φέρνει», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, Σταμάτης Μαλέλης.

«Για μένα είναι η αλλαγή μιας εποχής όπου ο πολίτης ψάχνει να βρει το καινούργιο και αυτό το καινούργιο τούς αφορά όλους. Αφορά τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έχει μια πολιτική του ώριμου φρούτου όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπετε ότι η ζωή δημιουργεί εξελίξεις και είμαστε και σε μία περίοδο νέων ιδεών και νέων απόψεων. Ο παλιός τρόπος σκέψης έχει αρχίσει να ξεπερνιέται,. Αυτό είναι το καινούργιο που δημιουργεί ο Κασσελάκης».

«Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να προβληματιστεί»

Όπως λέει ο Σταμάτης Μαλέλης: «Η νέα κεντροαριστερά δεν μπορεί να φτιαχτεί με παλιά υλικά και φθαρμένες ιδέες. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι στη γωνία και να λέει δε με ενδιαφέρει αυτό. Θα είναι τεράστιο λάθος. Δεν μπορεί να μην ενδιαφέρεται για αυτό που υπάρχει αυτήν την στιγμή στην κεντροαριστερά. Πρέπει να αρχίσουν να ασχολούνται να προβληματίζονται».