Με ανάρτησή του ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αρνείται ότι μια γυναίκα που φιλοξενήθηκε σήμερα (19/09) σε τηλεοπτική εκπομπή του ANT1 είναι η γιαγιά του.

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

«Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με "κρατάει" κανένας», προσθέτει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.


Η fake «γιαγιά» που είπε ότι ο Κασσελάκης ήταν ΝΔ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα (19/09), σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, εμφανίστηκε μια γυναίκα ισχυριζόμενη ότι είναι η γιαγιά του κ. Κασσελάκη, λέγοντας πως «και ο ίδιος ήταν Νέα Δημοκρατία».

Ειδικότερα, η γυναίκα που μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ANT1, επισήμανε ότι εκείνη ψηφίζει Nέα Δημοκρατία, όπως και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στο παρελθόν. «Ο προπάππους του ήταν με την πεθερά μου αδέρφια. Με συγκινεί, γιατί με πήραν όλοι γνωστοί μου. Κοίταξε, οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά είναι από τα έξυπνα τα παιδιά που έχει διαλέξει Ελλάδα. Ήταν ευφυέστατοι άνθρωποι», είπε αρχικά η γυναίκα.

«Η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυΐα. Είναι ευφυέστατοι άνθρωποι κι αυτός με υποτροφία σπούδασε ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο... Δεν είναι Κασσελάκη, αλλά ήταν κι αυτή η καθηγήτρια πανεπιστημίου είναι ένα ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της», πρόσθεσε.

«Εγώ το λέω ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, όμως τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και το παραδέχομαι έχει και πολύ ωραία όνειρα, ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. Γιατί κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήτανε», σημείωσε.

Τέλος, η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει τις φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του. «Κοιτάξτε να δείτε εγώ. Επειδή και η Εκκλησία το δέχεται όταν οι ορμόνες τον οδηγούν να είναι με θηλυπρέπεια. Μου αρέσει και η ευθύτητα του. Γιατί εγώ είμαι ανοιχτό μυαλό, δεν είμαι γυναικούλα τύπου.... αφού οι παπάδες το δέχονται. Αν είναι η τύχη σου τέτοια, οι ορμόνες του υπερτερούν το θηλυκό γένος», ανέφερε η συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο: