Ως ελπιδοφόρο μήνυμα για την αριστερα χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όθωνας Ηλιόπουλος, τη μαζική προσέλευση του κόσμου, στην εκλογική διαδικασία, για την ανάδειξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στη συνέχεια τόνισε πως ο νέος  Πρόεδρος πρέπει να αξιοποιήσει όλους τους συνυποψηφίους στους αντίστοιχους ρόλους, από την επόμενη κιόλας μέρα.

Η ανακοίνωση του κυρίου Οθ. Ηλιόπουλου

Η μαζική προσέλευση στην εκλογική διαδικασία για ανάδειξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ελπιδοφόρο μήνυμα για την Αριστερά. Δείχνει ότι ο κόσμος νοιάζεται και ότι το εκλογικό αποτέλεσμα του Ιουνίου δεν εκτροχίασε ούτε την ελπίδα αλλά ούτε και την προσπάθεια για την ανατροπή του σημερινού συστήματος.

Οι υποψήφιοι κατά την γνώμη μου δεν είναι ασύμβατοι (όπως στις εθνικές εκλογές), αλλά ξεκινώντας από την ίδια θέση αλληλοσυμπληρώνονται.

Αυτή η μορφή συλλογικής ηγεσίας πρέπει να διατηρηθεί και να καλλιεργηθεί. Οι υποψήφιοι φωτίζουν ο καθένας από μια διαφορετική πλευρά την ποικιλόμορφη φυσιογνωμία της Αριστεράς σήμερα.

Ο/η νέος/α Πρόεδρος πρέπει να αξιοποιήσει όλους τους συνυποψηφίους στους αντίστοιχους ρόλους που επιφυλάσσουν ο καθένας για τον εαυτό του, αρχίζοντας από αύριο.

Δεν περισσεύει κανείς!

Όθων Ηλιόπουλος
Βουλευτής Επικρατείας

Δείτε την ανακοίνωση του εδώ