Φαβορί να επανεκλεγεί στο δήμο Θεσσαλονίκης δείχει να είναι σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για την voria.gr, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

Ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό και κερδίζει σε όλα τα πιθανά ζευγάρια του δεύτερου γύρου. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO που έγινε τις τελευταίες μέρες, όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί και δεύτερος γύρος την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, ο κ. Ζέρβας φαίνεται ξεκάθαρα πρώτος στις 8 Οκτωβρίου, με ποσοστό όμως που οδηγεί σε επαναληπτικές εκλογές. Προβάδισμα για είσοδο στον δεύτερο γύρο, πάντα με βάση την έρευνα, έχει ο Σπύρος Πέγκας έναντι του Στέλιου Αγγελούδη, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Στα πιθανά δίπολα για τον δεύτερο γύρο, ο κ. Ζέρβας φαίνεται να έχει προβάδισμα τόσο έναντι του κ. Πέγκα όσο και έναντι του κ. Αγγελούδη. Άλλωστε, ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης στην παράσταση νίκης λαμβάνει ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Στην ερώτηση «Αν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές, εσείς ποιον από τους παρακάτω είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε για Δήμαρχο;», οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση δίνουν τα εξής ποσοστά:

-Κωνσταντίνος Ζέρβας: 29,4%

-Σπύρος Πέγκας: 17,9%

-Στέλιος Αγγελούδης: 13,8%

-Στέργιος Καλόγηρος: 5,6%

-Βασίλης Τομπουλίδης: 4,9%

-Δρόσος Τσαβλής: 3,2%

-Δημήτρης Ζιαμπάζης: 2,9%

-Ιωάννης Νασιούλας: 2,6%

-Ιωάννης Κουριαννίδης: 2%

-Μαρία Κέκη: 1,7%

-Λευκό/Άκυρο: 1,2%

-Δεν ξέρω/Δεν έχω αποφασίσει: 14,8%.

1_2