Σκληρή απάντηση στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη έδωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου, με αφορμή την τοποθέτηση του πρώτου όσον αφορά τη δήλωση του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για την ανείπωτη τραγωδία στο πλοίο Blue Horizon, όταν μέλη του πληρώματος έσπρωξαν από τον καταπέλτη τον 36χρονο Αντώνη, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να χάσει τη ζωή του.

«Σε μια στιγμή ανείπωτης τραγωδίας, κάποιοι επιλέγουν να αντλούν έμπνευση από το εγχειρίδιο με τις χειρότερες, τις πιο άθλιες τακτικές πολιτικαντισμού. Είναι ντροπή ο κ. Στέφανος Κασσελάκης να εργαλειοποιεί, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του κόμματός του, ένα συμβάν που μας έχει αφήσει όλους άφωνους και να καθυβρίζει με τέτοιον τρόπο μια ολόκληρη Οργάνωση με ιστορία, αρχές και αξίες. Μιλώντας εκ μέρους όλων μας στην ΟΝΝΕΔ, ενημερώνω τον κ. Κασσελάκη ότι εμείς είμαστε όλοι άνθρωποι που δουλεύουμε σκληρά, που αγωνιζόμαστε καθημερινά για ένα καλύτερο μέλλον, που δεν βρήκαμε ποτέ τίποτα έτοιμο. Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών και κυρίως των νέων ανθρώπων της χώρας μας, οι οποίοι ξέρουν καλύτερα πια και ξεχωρίζουν την ουσία και τα έργα από τα φανταχτερά περιτυλίγματα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Σε μια στιγμή ανείπωτης τραγωδίας, κάποιοι επιλέγουν να αντλούν έμπνευση από το εγχειρίδιο με τις χειρότερες, τις πιο...

Δημοσιεύτηκε από Orfeas Georgiou στις Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2023

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Κασσελάκης έγραψε στο twitter: «Όταν μου μετέφεραν τη δήλωση του υπ. Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, νόμιζα ότι ήταν fake news. Είδα το βίντεο τρεις φορές για να το πιστέψω. Πώς να συλλάβει ο άχρηστος κομματικός σωλήνας της ΟΝΝΕΔ την ανθρώπινη ανάγκη; Η Ελλάδα πρέπει να τελειώνει με τις ασυναίσθητες βαρονίες».