Ο Διονύσης Σταμενίτης, ο οποίος σήμερα επισκέφτηκε τους ΕΛΓΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Ελέγχου Ποικιλιών Καλλιεργούμενων Φυτών στην περιοχή της Σίνδου και το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων, μετέφερε τη δέσμευση της ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να στηρίξει το έργο των ανθρώπων που στελεχώνουν τις υπηρεσίες και εποπτευόμενους φορείς του.

«Διαπιστώνουμε στις επισκέψεις μας, για ακόμη μια φορά, ότι οι υπηρεσίες, οι γενικές διευθύνσεις και οι φορείς του ΥΠΑΑΤ διαθέτουν και ικανό και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, που παράγει πολύτιμο έργο και προσφέρει στους παραγωγούς, αλλά και συμβάλλει ουσιαστικά στην εξέλιξη της έρευνας», επισήμανε ο κ. Σταμενίτης.

Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε, «οφείλουμε αυτήν την προσπάθεια, αυτό το έργο να τα στηρίξουμε και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται και σε μεγάλο βαθμό είναι αποτέλεσμα γραφειοκρατίας ή έλλειψης πρωτοβουλιών».

‘Αλλωστε, όπως διευκρίνισε, ο ΥΠΑΑΤ, Λευτέρης Αυγενάκης, από την πρώτη ημέρα, έχει δώσει το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθηθεί και στο πεδίο στήριξης του ανθρώπινου δυναμικού «και η παρουσία μας στις υπηρεσίες και η επαφή μας με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πεδίο, δίνει ένα μικρό δείγμα των αλλαγών στις οποίες στοχεύουμε», σημείωσε ο κ. Σταμενίτης.

Τονίζεται ότι ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της τετραήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί από σήμερα στην Κεντρική Μακεδονία ο ΥΠΑΑΤ, Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από όλο το επιτελείο του.