O αναπληρωτής γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική, Παναγιώτης Κόνσουλας, υπέβαλε την παραίτησή του τόσο από τη θέση του όσο και από απλό μέλος του κόμματος, με μία ανακοίνωση γεμάτη «αιχμές».

Ειδικότερα, ο ίδιος, ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν μέχρι και σήμερα και ευχόμενος καλή δύναμη στα στελέχη του κόμματος, υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. πρέπει να ξαναγίνει «ένα κόμμα με μεγάλη απήχηση στην κοινωνία, χωρίς “ομάδες” και “ημέτερους”, το οποίο θα αγκαλιάζει ισότιμα όλα τα στελέχη και τα μέλη του και πάνω απ’ όλα τους πολίτες και τον ελληνικό λαό».

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες,

σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου τόσο από την αιρετή θέση του αναπληρωτή γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Ανατολικής Αττικής όσο και από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος.

Εύχομαι ολόψυχα σε καθένα από τα στελέχη, τις φίλες και τους φίλους, με τους οποίους πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, καλή δύναμη στους δύσκολους αγώνες που έχουν μπροστά τους το επόμενο διάστημα, ώστε να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. ένα κόμμα με μεγάλη απήχηση στην κοινωνία, χωρίς “ομάδες” και “ημέτερους”, το οποίο θα αγκαλιάζει ισότιμα όλα τα στελέχη και τα μέλη του και πάνω απ’ όλα τους πολίτες και τον ελληνικό λαό.

Τέλος, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσες και όσους με στήριξαν σε κάθε πολιτικό μου εγχείρημα μέχρι σήμερα.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Κόνσουλας.


Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου τόσο από την αιρετή θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα της...

Δημοσιεύτηκε από Παναγιώτης Ι. Κόνσουλας στις Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023